Най-лошите страхове на Манчестър Юнайтед и Лисандро Мартинес се потвърдиха,

...
Най-лошите страхове на Манчестър Юнайтед и Лисандро Мартинес се потвърдиха,
Коментари Харесай

Лисандро Мартинес: Скоро ще се върна

Най-лошите страхове на Манчестър Юнайтед и Лисандро Мартинес се потвърдиха, откакто скенер сподели, че аржентинецът е счупил метатарзална кост. Мартинес беше изнесен от терена от неговите сътрудници, носители на Световната купа Маркос Акуня и Гонсало Монтиел по време на равенството 2:2 на " алените дяволи " със Севиля в Лига Европа в четвъртък. Централният бранител обаче даде обещание да се завърне по-силен от всеки път.

" Не по метода, по който си представях, че един доста специфичен сезон ще приключи, само че от време на време се сблъскваме с трудности по пътя, които би трябвало да преодолеем, с цел да станем по-силни, и се учим от тях. Знам, че ще се върна скоро, с цел да се боря за повече. Междувременно ще продължа да поддържам моите съотборници за реализиране на нашите цели. Съобщенията и поддръжката, които получих, бяха невероятни, те ми дават мощ и поощрение. Благодаря на всички ви от дъното на сърцето си ", показа Лисандро Мартинес.

Сезонът се оказа скъсен, само че извънредно кондензиран със събития за Мартинес, който стартира акцията, изправен пред необятни подозрения след неприятния старт на сезона на Юнайтед, само че скоро стана основна част от тима на Ерик загар Хаг, който завоюва първия си трофей от шест години.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР