„Най-лошата, най-тежката болка мина. Преминах през ад. Имаше моменти, в

...
„Най-лошата, най-тежката болка мина. Преминах през ад. Имаше моменти, в
Коментари Харесай

След болката Кристин призна: Простила съм на Дивна

„ Най-лошата, най-тежката болежка мина. Преминах през пъкъл. Имаше моменти, в които нямаш глас към този момент от болка”, показа в извънредно изявление за NOVA моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка злополука с певицата Дивна.

Младата поп-изпълнителка беше зад вола на автомобил, който се удари в мантинела на пътя Русе-София, край село Българене. Инцидентът стана на 12 март.

„ На моменти още съм в потрес, какво ми се е случило какво преживявам”, споделя Кристин.

При злополуката нейните крайници пострадаха извънредно тежко, като единият беше съвсем откъснат.

„ Помня всичко. Адреналинът ме държеше. Това е може би основното нещо, което ме избави в този момент”, показва Кристин.

„ Бях с доста тежки пострадвания и е имало приключване на кръв. Имам фрактура на бедрото, на коляното и на таза от двете страни, и доста телесни рани, откъснато месо по десния крак”, споделя момичето.

„ Пожелавам никой да не изпитва тази болежка, която аз изпитах и това, през което минавам и минах”.

Тя споделя при лекуването в София се е пристрастила към обезболяващите, които ѝ давали.

„ Бях привикнала и започвах да си желая и още, и още, повече дози. И те какво да вършат хората, даваха ми”, споделя Кристин. „ В Турция като отидох и като схванаха с какви обезболяващи са ме обезболявали, се хванаха за главите. Казаха: Момиче, не може по този начин. Аз в действителност се бях пристрастила и може би в първите 3-4 дни, в които те се опитваха да ме откачат от тези обезболяващи и откриха по-леки, като по часовник в 8:00 започвах да пискам, да плача и да желая обезболяващи. Просто си бях станала като наркоман”.

„ Няма нищо инцидентно. Аз имам вяра, че всяко нещо се случва с причина и тъкмо това ми се случи, с цел да ме направи по-силна и по-добър човек. Усещам какъв брой по-силен темперамент ставам и всички към мен го виждат, какъв брой повече добрина има в мен. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо доста красиво. А лекуването ми е 50% религия. Аз имам вяра, че ще се оправя”, показва Кристин.

„ Стискаш зъби и си мощен. Не мога да предам всички хора, които са ми помогнали. Не мога да предам околните и фамилията си. Не мога да предам себе си”, безапелационна е Кристин.

Тя декларира, че е дала прошка на приятелката си Дивна за случилото се.

„ Аз съм ѝ дала прошка за това, което стана, тъй като знам, че тя не го е направила преднамерено. Това може да се случи на всеки. Просто е невнимание”, споделя Кристин.

Откъс от изявлението вижте във видеото, а целия диалог – в събота заран в „ Събуди се”.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР