Най-лесната част от справянето с целулита е писането на съвети

...
Най-лесната част от справянето с целулита е писането на съвети
Коментари Харесай

Моят треньор живее в бутилка! Или как да откриеш лесна мотивация за отърваване от целулита

Най-лесната част от оправянето с целулита е писането на препоръки по тематиката. Всичко останало – от постоянните извършения до пиенето на повече вода и избягването на сладкото, е същинско тестване за волята.

Здравословната фигура – онази най-хубава версия на самите нас, изисква неизменност и внимание. Обикновено резултатите от верния метод на живот се виждат още след втория месец, само че кой от нас има самообладание да чака цели 60 дни?

Иска ни се, и това е напълно обикновено, още след първата седмица да усетим възстановяване на силуета или най-малко лееееко понижаване на обиколката на бедрата и корема.

Да можеше до всяка една от нас да има по един персонален треньор, който да споделя „ хайде, давай, супер си, справяш се прелестно “ и сантиметрите да се топят ли, топят...

Но ние не сме холивудски звезди със лични инструктори, а елементарни девойки с хиляди задания, които се пробват да включат колкото се може повече придвижване.

Не използваме асансьора, а се качваме по стълбите, вървим пеш до работа, упражняваме у дома с видео-уроци и даже стигаме до фитнеса в събота следобяд.

Достатъчно ли е? Напълно, тъй като е най-хубавото, което можем да създадем. За да имаме резултатите, които заслужаваме, а точно по-малко целулит и по-бързо стопени мазнини, на помощ се притичва новият Elancyl My Coach !

 Elancyl Elancyl

Това е гел-крем, който се нанася на бедрата и дупето – там, където нормално „ живее “ целулитът. Съставките му са съвсем напълно с растителен генезис и ускоряват 4 пъти резултата от нашaтa ежедневна физическа интензивност.

Elancyl My Coach съдържа микроводорасли, кофеин и бръшлян. Те имат характерни свойства, които работят като генератор на топенето на мазнините.

И не, тук не приказваме за някаква магия или рекламен трик, а за чиста биохимия. Да напомним първо типовете мастни кафези.

Бели адипоцити – дават отговор за складирането на мазнини и затова за развиването на целулит. Срещат се при неактивните възрастни хора.

Кафяви адипоцити – изгарят мазнините бързо и отделят сила. Има ги при децата.

Бежовите адипоцити са мастни кафези, които се срещат най-вече при спортистите. Те складират мазнини, само че при положение на натоварване пламенно ги изгарят.

В проучванията си учените от Лаборатории ELANCYL се насочват точно към бежовите адипоцити.

В подкожните пластове My Coach!, с помощта на микроводораслите Tisochrysis lutea, ускорява образуването на бежови адипоцити. Също по този начин се подтиква преобразуването на белите в бежови.

Тези водорасли са добавката към две съществени анти-целулитни съставки – кофеин и бръшлян.

Кофеинът освобождава липидите, а бръшлянът подтиква дренирането, стяга и тонизира на кожата.

Иначе казано, с новия Elancyl My Coach! получаваме поддръжка за изгарянето на мазнини даже и при ежедневните си интензивности, с цел да реализираме по-бързо резултата, който заслужаваме.

 Elancyl Elancyl

Проведените потребителски изследвания сочат, че за 1 седмица портокаловата кожа е изгладена, а след 28 дни приложимост бедрата са ремоделирани.

Това може единствено да ни подтиква да създадем още няколко клека, нали девойки?!

За мотивацията ще ни помогне и прелестната опаковка на Elancyl My Coach!, изпъстрена с разнообразни вдъхновяващи послания, също както същинският персонален треньор би ни подтикнал.

Изберете това обръщение, което ви влияе най-силно, нанесете гел-крема, става в действителност доста елементарно, и не спирайте да се движите!

Съвсем скоро резултатите ще са забележими!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР