Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват,

...
Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват,
Коментари Харесай

Грейна елхата в президентството

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки , които ни демонстрират, че би трябвало да бъдем положителни, че всеки от нас има потребност от поддръжка, от добра дума и изключително от протегната ръка в мигове на тествания. Това съобщи президентът Румен Радев пред деца, чието лекуване се подкрепя от " Българската Коледа " . Днес те посетиха " Дондуков " 2, с цел да украсят дружно с президента и брачната половинка му Десислава Радева елхата в постройката на президентството.

Децата увериха президента, че към този момент са изработили празнична декорация и са написали писмата си до Дядо Коледа, а той посочи, че елхата на " Дондуков " 2, която дребните посетители украсиха, е чудесна, тъй като " грее " с въображението и фантазиите на децата.

 Снимка 393920
Източник:

По негови думи Коледа е най-светлият празник , тъй като носи доста религия и вяра.

Украсяването на коледното дърво в президентството е част от акцията " Българската Коледа ", която се организира под патронажа на президента. Целта на шестнадесетото издание на благотворителната самодейност е да помогне на децата с тежки болести и увреждания , като обезпечи модерна високотехнологична инсталация и сложна грижа за тях.

По време на коледното празненство дребните посетители създадоха коледни играчки дружно с Лили Боянова, писаха писма до Дядо Коледа с Мариана Векилска, украсиха коледни сладки и джинджифилова къща с готвачите от " Мастършеф ", пяха коледни песни с Михаела Филева и четоха коледни приказки с Антон Хекимян.

 Снимка 393924
Източник:

В тържеството участваха и реализатори от 144 СОУ " Народни будители ", танцов отбор " Пламъче ", Спортен клуб по художествена гимнастика " Финес ", Студио за типичен и съвременен балет `Ирина Стоянова " - Симона Кюрчева и Вокално студио за поп и джаз " Икономов " - Ая Христова. Изпълнение на саксофон направи Добромир Добрев - ученик на Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства " Христина Морфова " в Стара Загора.

 Снимка 393927
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР