Най-красивите жени по света се раждат между Средиземно море и

...
Най-красивите жени по света се раждат между Средиземно море и
Коментари Харесай

Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите жени в света

Най-красивите дами по света се раждат сред Средиземно море и Северния океан. Конкуренция на дамите от околните на нас географски ширини вършат само горещите хубавици от Бразилия, Колумбия и Ливан. Твърдението не е голословно и не почива на изказванията на следващия екранен мачо, а е резултат от съществено изследване, съчетало в себе си способи от антропологията, представителни социологически анкети и разбори на биометрични и физиологични данни.

Според учените най-красивите дами живеят в Украйна - Киев, Одеса и покрай Черно море. А дребната България е в Топ 5 на света. И в това няма нищо инцидентно. Българката от 21. век е с меки черти и грациозен овал на лицето, стройна фигура и красива кожа. Напоследък е и доста добре облечена, което акцентира нейната красота. А къде в България живеят най-красивите дами? Естествено - в Пловдив! И това проличава по цяла плеяда забележителни дами, чиито красота, сексапил и съблазън са като магнит за рекламите и най-актуалните родни марки.

Ето кои са и останалите народи по света с извънредно красиви дами:

1. Украйна

В Киев, Одеса и към Черноморието живеят най-красивите типични славянки - светли, синеоки, с извънредно елегантни фигури.

2. Швеция

Тези русокоски от Скандинавието са известни със стройните си фигури и светлата кожа. По предписание са високи, с дълги крака. Освен това са доста отзивчиви, възпитани и умни.

3. България

Нашите дами са в топа на международните хубавици, което е голямо самопризнание. Американци и западноевропейци разказват българките като извънредно секси, високи, сантиментални, отзивчиви и, естествено, красиви.

4. Холандия

Макар да не живеят на най-хубавото място на света, холандките са извънредно ценени дами. Не е изключено принос за този факт да има и свободната консумация на марихуана в родината им. След две дръпвания на екскурзианта всичко в Ниската земя му наподобява доста по-хубаво, в сравнение с действително е.

5. Ливан

Екзотиката тук не е подминала нито един мъжки идеал. От епохи Близкият изток и хубостта вървят ръка за ръка, само че към приказната красота на тогавашните арабски и персийски принцеси днешните дами в Ливан са добавили и съвременна визия със сексапилни извивки на вярното място в женското тяло.

6. Бразилия

Когато приказваме за красиви дами, няма по какъв начин да минем без бразилките. Дамите в тази страна са в извънредно необятна гама - от смугли хубавици с обилни форми и карибски дупета, до хубавици с немска кръв, допрени по най-хубавия метод от южноамериканската екзотика. От смесването на разнообразни етноси и култури Бразилия е дала на света хубавици като Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен. No comment.

7. Италия

Тук срещаме тъкмо противоположното - класическата средиземноморска хубавица, която пази скъпото ДНК завещание на най-забележителните дами от античността - обилни, чувствени и пламтящи дами.

8. Хърватия

Още една балканска страна в Топ 10, известна с красивите си дами. Те са взели най-хубавите черти на сръбската изящност, съчетана с мекото въздействие на Адриатика. Хърватките наподобяват като екзотични европейки с най-хубавото от Балканите, Средиземноморието и славянския ген.

9. Колумбия

Невероятен микс от испански, мексикански, афроамерикански и локален привкус. Дамите, които дружно с комшийките си от Венецуела са абонирани за короните в състезанията за хубост, са по едно и също време екзотични и типични представителки на горещата латино красота, ценена по целия свят.

10. Франция

Десетката се затваря от дамите, които епохи наред постановяваха стандарта за женска хубост. Французойката е стилна, добре поддържана, секси и постоянно добре облечена. Неслучайно Париж към момента диктува модата в облеклата и бельото, ароматите и beauty културата по света.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР