Най-красивата българка за 2018 Теодора Мудева ще представи България на

...
Най-красивата българка за 2018 Теодора Мудева ще представи България на
Коментари Харесай

Мис България 2018 Теодора Мудева заминава за световния конкурс Мис Планет

Най-красивата българка за 2018 Теодора Мудева ще показа България на Световния край Мис Планет от 16 до 21 октомври в Тбилиси, Грузия.

Представителки от над 30 страни ще дойдат в Грузинската столица. Програмата на състезанието е забавна и напрегната. Ежедневно с девойките ще се занимават професионални хореографи,дизайнери, стилисти, коафьори. Участничките ще се срещнат с Кмета на Тбилиси и ще се срещнат с културата и забележителностите на града. Международното жури е формирано от национални шефове, фешън експерти, рекламодатели, представители на пресата, актьори, артисти. В програмата са планувани: Вечер на нациите, Шоу на гения, Интервю с интернационалното жури, Спортни съревнования и несъмнено – Вечерта на Световния край, когато ще бъде оповестена носителката на купата Мис Планет 2019.



Красивата бургазлийка от месеци се приготвя за представянето си на интернационалния подиум, За тура на гениите, Теди и нейната треньорка Добрина Паричкова са сътворили специфичен танц, комбиниране от латино с български фолклорни претекстове в съвременно звучене, а артистичния и тоалет е направен от Ана Грънчарова.

За дрешника на хубавицата ни се погрижиха именити родни дизайнери като Гергана Апостолова, Мариета Славчева и дизайнер номер едно на страната ни Стоян Радичев.

Теодора носи с достолепие купата Мис България през миналата година. Инициира благотворителни акции в Бургас, беше лица на Националната акция Мис България 2019 и неизменима част от журито на районните състезания. В началото на декември следва да съобщи короната на своята наследничка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР