Най-красивата българка в САЩ за 2015 година Ива Коева съвсем

...
Най-красивата българка в САЩ за 2015 година Ива Коева съвсем
Коментари Харесай

Сърцето на най-красивата българка в САЩ вече е заето, ето за кого се сгоди родопчанката Ива

Най-красивата българка в Съединени американски щати за 2015 година Ива Коева напълно скоро ще мине под венчило. Хубавицата от Велинград се сгоди за дългогодишния си другар Добромир Христов и се похвали във Facebook, оповестява marica.bg.

Ива разгласява своя фотография с гаджето й, а на дланта се чете надписа I Said Yes (Казах " да " ). На безименния пръст пък се вижда хубав годежен пръстен.

От 11 години Коева живее в Чикаго. Преи 2 години тя заслужи купата " Мис Българка в Съединени американски щати " в конкуренция с още 15 финалистки с български корени, пристигнали от всички краища на Америка.

Красивата родопчанка е бакалавър по специалността индустриална и организационна логика на психиката. Занимава се с мода. Страстта към танците я предиздвикала да вземе документ и за зумба инструктор. Преди към две години се запалила по направата на гривни със скъпоценни камъни.

Приятелят й Добромир пък е ландшафтен проектант и основен архитект на биодизайн за България. Той е един от основателите на първия биодизайн басейн у нас, приключен през май 2015 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР