Най-конвертируемият футболист в редиците на Каляри – италианският национал Николо

...
Най-конвертируемият футболист в редиците на Каляри – италианският национал Николо
Коментари Харесай

Бижуто на Каляри: За мен пазарът е отворен

Най-конвертируемият футболист в редиците на Каляри – италианският национал Николо Барела, загатна, че може да напусне клуба по време на летния трансферен прозорец.

22-годишният футболист съществено повиши своите добро име и цена с редица мощни изяви, които го направиха и пълновръстен член на „ скуадра адзура”. Много тимове от калчото и чужбина към този момент чакат на опашката за гения на сардинци, като се приказва, че неотдавна той е сключил кардинална сделка с Интер по отношение на персоналните си условия.

„ Дали това ще е годината, в която ще си потегли от Каляри? Гледам да не мисля за това”, призна младокът. „ Пазарът за мен е отворен. Може би ще си потегли, само че към този момент съм фокусиран върху националния тим.”

„ Оставил съм телефона си с изключен тон. Това е нашата работа и би трябвало да останем фокусирани. Тази линия на държание е споделена от мен, Федерико Киеза, Мойс Кийн, Николо Дзаниоло и доста други.”

„ Изобщо не мислим за летния трансферен прозорец. Може би ни чакат прехвърляния, когато той се отвори, само че към този момент мислим единствено за играта си. Сбогувах се с моите съотборници в клуба както всяка година, в която бях пределно сигурен, че оставам в Каляри. Гледам да пребивавам живота си спокойно”, добави Барела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР