Най-конвертируемият футболист на Селтик – Муса Дембеле може да се

...
Най-конвертируемият футболист на Селтик – Муса Дембеле може да се
Коментари Харесай

Няма да има нов Хенрик Ларсон в Селтик

Най-конвертируемият футболист на Селтик – Муса Дембеле може да се окаже на път към Манчестър Юнайтед. Според френското издание „ Л’Екип” нападателят към този момент е стартирал договаряния с британския исполин за трансфер след края на сезона.

ПСЖ пренаписа историята в Шампионската лига

21-годишният французин прикова погледите към себе си още през предходната акция, когато наниза 32 гола в 48 мача за „ детелините”. Въпреки огромния интерес към него, младежкият национал на Франция остана на „ Селтик Парк” и за актуалната акция. Снощи той се разписа при ужасяващото 1:7 от Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

Макар че мениджърът на Селтик Брендън Роджърс не би желал да се разделя с тъмнокожия футболист, съвсем несъмнено няма да има по какъв начин да го спре. Очевидно е, че при „ детелините” Дембеле доближи своя предел и към този момент се оглежда за идната стъпка в своята кариера. Миналият сезон, в който Селтик завоюва шампионската купа без нито една загуба, потвърди неналичието на конкуренция в Шотландия, а това е различен фактор, който стимулира Дембеле да търси изява на по-високо ниво.

Треньорът на битите от ПСЖ: И седмина в отбрана да бях пуснал...

Младокът елементарно би постигнал паметен статут като този на Хенрик Ларсон, който прекара години в Глазгоу. Дембеле обаче е решен да не повтаря буквално стъпките на популярния швед, който едвам към края на кариерата си получи късмет да играе в Манчестър Юнайтед и Барсело
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР