Най-конфликтният съквартирант във ВИП Брадър Шеф Петров поиска да напусне

...
Най-конфликтният съквартирант във ВИП Брадър Шеф Петров поиска да напусне
Коментари Харесай

Екшън във ВИП Брадър! Тото сравни Шеф Петров със земята - готвачът си събра куфарите

Най-конфликтният съквартирант във " ВИП Брадър " Шеф Петров изиска да напусне къщата на риалити предаването. Причината се оказа следващ спор сред готвача от една страна и Тото и Мегз от друга.

Припомняме, че след абсурда с Даниел Златков, Шеф Петров беше публично предизвестен от Големия брат за заканите, които насочи към футболиста. Малко по-късно, още веднъж в припадък на яд, Петров насочи апел към Съквартирантите да го предлагат, а тази невиждана интрига бе осъдена от Големия брат с имунитет и възбрана на Шефа да излъчи номинациите си тази седмица.

Възникналия спор сред него и Тото обаче беше повратният миг, след който готвачът пожела да напусне шоуто. Той си събра куфарите и изиска от Големия брат да си тръгне.

" Може ли да завършваме с този цирк. Смейте се, аз ще се дръзвам финален. Вие нямате визия какъв цирк сте ", обърна се Шеф Петров към Тото.

" Тука по-големи палячовци не са влизали ", сподели още той.

" Не може да обиждаш всички, да ги наричаш палячовци и идиоти. Това са думи на 50-годишен мъж. Аз съм на 25, само че моят татко не ме е възпитал по този начин и не си разрешавам да кажа обидна подготовка за нито един от участниците ", съобщи рапърът.

" Оставете ме намира. Оставете ме да си изпия виното, да пристигна на следващия ден сутринта и да си вървя у дома ", отвърна Шеф Петров след лекцията от страна на рапъра.

На сутринта след абсурда Шеф Петров обаче беше размислил. " Направих едни неточности. Много ми се събра. Не мога да седнал съм в една игра, без да вземам участие в нея. Ще легна да дремя в този момент ", показа готвачът в Изповедалнята.

/ПИК

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР