Най-коментираният мъж в последните няколко седмици - Ергенът Виктор Стоянов,

...
Най-коментираният мъж в последните няколко седмици - Ергенът Виктор Стоянов,
Коментари Харесай

Ергенът призна изключително лични неща

Най-коментираният мъж в последните няколко седмици - " Ергенът " Виктор Стоянов, реши да разголи душата си пред претендентките за неговото сърце и да признае извънредно персонални неща. 

Мачото съкруши девойките в шоуто с желанието си да има повече деца. А най-романтичният жест, който е правил за жена, не се хареса на материалните участнички. 

Продуцентите бяха подготвили викторина за девойките, а въпросите бяха свързани с техния обичан Виктор. В началото те трябваше да дават отговор на въпроси, свързани с неговата персона. Всеки въпрос бе с 4 отговора, като единствено един е правилният. Право да даде отговор имаше единствено дамата, която е съумяла да изтича първа до Виктор и да го целуне.

Един от въпросите бе " Колко деца желае да има Виктор: 1, 2, 3 или 11? “ Първа до Виктор стигна Людмила. Тя допусна 3 деца, само че се оказа, че правилният отговор е две.

Друг от въпросите бе " Кой е най-скъпият подарък, който е правил на жена? “ Оказа се, че като най-романтична демонстрация Виктор счита това, че е изровил кокиче от градинката зад блока и го е подарил на възлюбената си. 

" Това с подаръците е по моята част. Аз обичам дарове и мога да предположа кой на кого какво би подарил “ – сподели Габриела и даде правилен отговор: кокиче.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР