Най-коментираната светска двойка - Златка Райкова и Благой Георгиев, се

...
Най-коментираната светска двойка - Златка Райкова и Благой Георгиев, се
Коментари Харесай

Златка Райкова и Благо Георгиев фенове на Галена

Най-коментираната световна двойка - Златка Райкова и Благой Георгиев, се оказаха огромни фенове на фолкпевицата Галена, видя наш кореспондент.

Галена пък не спря цяла вечер да насочва персонални поздрави към ВИП гостите в Club Eleven, а шегите й бяха бурно приветствани. Галена прикани Злати да изпее с нея една ария в дует, само че Благо не устоя и също хвана микрофона да пее един от безконечните кючеци. " Гелям даде " зазвуча в дискотеката с гласа на футболиста, който очевидно се забавляваше. Галена пък не спря да цяла вечер на натъртва и да благодари на Георгиев, че е пуснал жена си на дискотека. Това породи известни подозрения измежду останалите хора, че евентуално Благо стопира Златka от среднощни изяви.

Пайнерката не пропусна опцията и да попита къде е дребният им наследник, кой го гледа и кърми. " Няма проблем, мога аз да отида и да го накърмя ", пошегува се изпълнителката на " Ламборгини ". И добави: " Ще му изпея две-три песни, ще се гледаме ".

Тя за следващ път потвърди, че няма конкуренция измежду колежките си. Накара всички да се провиснал и да се забавляват от сърце и още веднъж пя в пъти повече от времетраенето на изявите на нейните колежки. Печели публиката и с пеенето онлайн. Прави го даже когато е болна и не звучи идеално. " Уважавам публиката си и по тази причина пея онлайн ", споделя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР