Най-колекционираното уиски в света - The Macallan Highland Single Malt

...
Най-колекционираното уиски в света - The Macallan Highland Single Malt
Коментари Харесай

Българин даде 65 000 лева за бутилка уиски

Най-колекционираното уиски в света - The Macallan Highland Single Malt Whisky, със съдействието на Residence Exclusive Club, даде опция на любителите-колекционери в страната да наддават за 1 от 200 бутилки, бутилирани за целия свят, от този необичаен колекционерски сингъл малц, отлежавал пет десетилетия.

Всяка една от бутилките е ръчно номерирана, а номер 126 откри своя колекционер в България.

The Macallan 50 years old е резултат на изключителните дъбови бъчви, подбрани и направени от бдителните майстори на дървото на The Macallan и професионалните старания на генерации основни дестилатори. Рядкото и извънредно лимитирано издание сингъл малц уиски, извънредно отлежава в европейски дъбови бъчви, в които преди този момент е отлежавало шери вино от Испания, с помощта на които добива ослепителен кехлибарен цвят и богат компактен усет.

Част от средствата, събрани от търга, ще бъдат дарени за основаване на звено за образование и професионална подготовка на хора с разнообразни благоприятни условия в Адаптиран кариерен център на Jamba.

Създадено през 1824 година, Macallan е най-колекционираното уиски в света и една от най-почитаните и награждавани марки сингъл малц уиски. Репутацията на The Macallan се дължи на изключителното качеството и неповторимия темперамент на продуктите. Фокусът върху високото качество на напитките е запазената марка на The Macallan още от основаването на ѝ от Alexander Reid в североизточна Шотландия. Дестилерията се намира измежду парцел от 150-хектара, в сърцето на който е Easter Elchies House - имение, издигнато през 1700 година В България, марката се дистрибутира от Кока-Кола Хеленик България.

Jamba е връзката сред хората с разнообразни благоприятни условия в България и техните бъдещи работодатели. Jamba е основана преди три години като платформа за образование, стаж и кариера. Организацията има за цел да увеличи професионалната подготовка на хората с разнообразни благоприятни условия в страната, като за задачата открие Адаптиран кариерен център, в които ще се организират образования по компютърна просветеност, програмиране, графичен дизайн, маркетинг и реклама, както и разнородни уъркшопове, семинари и наставнически сесии.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР