Най-късно от понеделник ще удвоим екипите, които следят за спазването

...
Най-късно от понеделник ще удвоим екипите, които следят за спазването
Коментари Харесай

Двойно повече екипи ще следят дали столичани носят маски в градския транспорт

Най-късно от понеделник ще удвоим екипите, които наблюдават за спазването на ограниченията в градския превоз, а екипи на Столичния инспекторат ще засилят контрола в комерсиалните обекти. Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова, която посети обновената градина " Папа Йоан Павел II ", оповестяват от

Тя уточни, че сега екипи на Общинска полиция следи за този надзор, само че тя е поискала да се включат и екипи на Столична дирекция на вътрешните работи.

Кметът подсети, че носенето на маски в закрити пространства не е отпаднало и прикани хората да съблюдават тази мярка.
 Почти 24 000 ваксини са сложени в мобилните пунктове и в ДКЦ-та в София
Почти 24 000 ваксини са сложени в мобилните пунктове и в ДКЦ-та в София

Ваксинацията продължава

По нейни думи най-важната задача е да се понижи натискът към лечебните заведения и софиянци да получават навременна и качествена здравна помощ.

Фандъкова посочи, че единствената акция, която сега върви за имунизация, е тази на Столичната община. Тя регистрира, че в последните дни има засилен интерес към имунизирането.

Градоначалникът подсети и че от 1 септември е основана организация мобилни екипи да посещават на място учебни заведения и детски градини , настрана се дава такава опция и на при които над 25 чиновници са поискали да се ваксинират.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР