Най-късно до утре вечер специалисти трябва да се произнесат какъв

...
Най-късно до утре вечер специалисти трябва да се произнесат какъв
Коментари Харесай

Инженери решават за ремонта на пропадналия мост край Червен бряг

Най-късно до на следващия ден вечер експерти би трябвало да се произнесат какъв ремонт да бъде осъществен на авариралия мост край село Горник, поради който в община Червен бряг бе оповестено отчасти бедствено състояние . Тогава ще станат ясни и периодите, в които може да се изпълнят ремонтните работи. Това заяви през днешния ден за Actualno.com кметът на Червен бряг инж. Данаил Вълов.
До края на деня при мен би трябвало да има заседание по казуса с изпълнителя и техническите лица. Може би на следващия ден, най-късно в други ден ще стане ясно по кое време ще се възвърне прекосяването на леките транспортни средства през този сектор. Обстановката се възстановява. Имаше забележки от хората по метода на прекосяването по моста пешком - направихме нужното да ги отстраним. Децата минават обикновено с учителите си - чакаме ги от двете страни с учебни рейсове и ги возим. Поставихме осветяване на моста, тъй като към този момент много по-рано се притъмнява “, разясни инж. Вълов.
Той добави, че при авариралия мост стопират доста коли, по тази причина на мястото е проведен паркинг с защита през нощта. Община Червен бряг е изпратила до Комисията по бедствия и повреди апликационна форма за това, което следва да се прави, и ще чака от нея средства за осъществяването на ремонтните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР