Най-късно до 2020 г. Opel/Vauxhall ще пусне изцяло електрически автомобил.

...
Най-късно до 2020 г. Opel/Vauxhall ще пусне изцяло електрически автомобил.
Коментари Харесай

Opel пуска изцяло електрическа Corsa

Най-късно до 2020 година Opel/Vauxhall ще пусне напълно електромобил. Това ще бъде идващото потомство Cirsa, което ще създава извънредно и единствено в завода в Сарагоса. По този метод испанският цех ще се трансформира в първата индустриална мощ в състава на Groupe PSA, която ще създава напълно електрически модел на Opel/Vauxhall в Европа, заяви основният изпълнителен шеф на Opel Михаел Лошелер

„ Това е значима стъпка напред за завода в Сарагоса и отбелязва началото на нова епоха ”, показа Лошелер.

Основна причина за бъдещите вложения в тази индустриална мощ е общественото рамково съглашение, подписано със синдикатите в края на януари. То разрешава на завода да усили доста своята конкурентоспособност, което на собствен ред дава опция за по-нататъшни капиталовложения в производството.

„ Този резултат е доста достижение и демонстрира взаимното доверие и увереността във всички заинтригувани страни. Заводът в Сарагоса ще продължи да играе значима роля в индустриалната конструкция на Groupe PSA ”, добави Лошелер.

Производството на Opel Corsa в завода в Сарагоса стартира през 1982 година и оттогава до в този момент в него са създадени съвсем тринадесет милиона автомобила, от които повече от 10 милиона екземпляра от Corsa. В момента Groupe PSA създава в испанския цех моделите Opel Mokka X, Opel Crossland X и Citroën C3 Aircross. С тази спомагателна инвестиция на Groupe PSA в Испания компанията удостоверява уговорката си и укрепва водещата си позиция с общ размер на производството в размер на 876 672 автомобила през 2017 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР