Най-женският месец от годината ще ни донесе много изненади. Какво

...
Най-женският месец от годината ще ни донесе много изненади. Какво
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март

Най-женският месец от годината ще ни донесе доста изненади. Какво са подготвили звездите за всеки зодиакален знак, дано разберем още в този момент.

 
Oвен
Вие, Овни, ще сте доста сполучливи през месеца. Енергията, която влагате, ще бъде възнаградена по най-хубавия за вас метод и ще пожънете доста триумфи в длъжностен проект.

В любовен проект също ще сте доста отдадени. Ще изяснявате връзките си с колегата и всеки участник във връзката, ще успее да сложи своите условия. Добре е да вниквате в доводите на половинката ви и да се съобразите с тях, с цел да можете в следствие да се насладите на едно хармонично и устойчиво партньорство.

Много евентуално втората половина на месеца да имате задължения около фамилията си, най-много около възрастни родственици.
Телец
Ако сте родени под знака Телец, месецът се чака да е доста мощен за вас във финансов проект. Възможни са спомагателни облаги, повишаване на прихода или приемане на забавени заплащания.

Не е изключено да ви изникнат нови работни задължения, както и забавни планове, които по отговарящ метод да разпрострат капацитета ви.

В персонален проект са евентуални забавни срещи и приятни обществени събития, на които да присъствате. Ще знаете, по какъв начин да вършиме усещане и да се харесвате на заобикалящите.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще сте доста сполучливи през този месец и ще постигнете нови за вас върхове в публичен проект. Ще сте харесвани, харизматични и доста чаровни. Ще бъдете видяни от верните хора.

Финансово ще се оправяте доста добре и със познания, умения и положителни отзивчиви умения ще съумеете да припечелите добре. Очакват ви положителни вести и изненади от близки до вас хора.
Рак
В фамилията ви, Раци, ще царува естетика и съгласие през месеца. Много евентуално е да съумеете да си починете и да изкарате прелестно време в домашна конюнктура.

В длъжностен проект ще сте доста проспериращи през интервала и ще имате опция да демонстрирате лидерските си качества пред света. Голяма част от напъните, които сте влагали до в този момент, ще бъдат възнаградени. Ще имате шанс при работата с чужденци, задгранични компании, правните въпроси, институциите и обмена на информация.
Лъв
Вие, Лъвове, е доста евентуално да заформите флирт с сътрудник и да хлътнете бързо по него през месеца. Ако сте заети внимавайте да не прибързате с случка, която е допустимо да не е перспективна, само че да сътвори проблеми в дългогодишно ваше партньорство.

Ще имате дейна връзка със фамилията и може да ви се наложи да се грижите за някого от околните си.
Дева
Вашият фокус за месеца, Деви, ще падне върху партньорството ви. Ще влагате доста старания и ще се стараете обичания ви човек да се усеща в действителност специфичен.

В професионален проект ще съумеете да блеснете. Голяма част от вас ще имат опция да реализират обилни триумфи. Много продуктивно ще отмятате задания и ще покорявате върхове.
Везни
Вие, Везни, ще имате работа с непознати пари или запаси през месеца. Много е евентуално някой да влага във вас. Ще имате шанс и триумф в работата и ще се развивате доста добре в тази сфера.

Ще имате огромна изгода от другари и обществени контакти. Много евентуално е хора с власт и благоприятни условия да се застъпят за вас във значими моменти.
Каквито и промени да ви сполетят в любовен проект, ще са за ваше положително.
Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпиона, е доста евентуално през месеца да сте влюбени и да афиширате съществуваща връзка пред света. Не е изключено да предприемете пътешестване с колегата или да се отдадете на занимания и удоволствия.

Ще сте цялостни с хрумвания и проекти за развиване. Много евентуално е да предприемете подмолни сделки, с цел да ги реализирате. Важното е, че с непримиримост и вярно обмисляне на дилемите, ще просперирате. С каквото и да се захванете, ще имате триумф и капацитет да го довършите.
Стрелец
Вас, Стрелци, ви чакат доста позитивни безредици около фамилията през месеца. Много евентуално е някой негов член да ви изненада позитивно. При всички случаи ще съумеете да прекарате прелестно време в домашна атмосфера.

В работа също ще сте доста дейни и отзивчиви. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате ненужно. През месеца ви чакат финансови съмнения. Пазете се от недомислени вложения и прибързани покупки.
Козирог
Вие, Козирози, ще преживеете доста флиртове и закачки през месеца и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в съществено партньорство е допустимо да задълбочите връзките си и да предприемете последваща стъпка.

Ще имате доста безредици около близкото обграждане, сътрудниците или съседите през месеца. Възможно е да ви изникнат кахъри с кола, телефон или преносим компютър.
Не е изключено да имате смяна в работния колектив или да сменяте работно място. При всички случаи обаче ще сте доста ефикасни в работа и ще успявате бързо да отмятате дилемите си.
Водолей
Вие, Водолеи, през месеца е допустимо да се отдадете на метафизичен учения или да потънете в нова дисциплинираност. Всичко научено ще би обогати и ще ви помогне да израснете в нова тенденция. Ще повдигне самочувствието ви и по всяка възможност ще ви отвори нови порти за развиване.

След средата на месеца е допустимо да имате изясняване на връзките с най-близките ви хора. Много евентуално е след в детайли анализиране на обстановката да постигнете консенсус и да се успокоите, за нещата които до скоро са ви тормозили.
Риби
Вие, Риби, не е изключено да предприемете огромни промени през месеца. Някои от вас ще сменят жилище или ще се преобзавеждат, други ще имат нововъведения в работа, като промяна на сътрудници, екип или поява на нови задължения, до момента в който трети ще прекъсват или започват персонални взаимоотношения.

При всички случаи ще имате забавни благоприятни условия за развиване.
След средата да месеца не е изключено да се натъкнете на остарели познати, с които да прекарате прелестно времето си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР