Най-желаният ерген“ на България е подготвил специална изненада за своята

...
Най-желаният ерген“ на България е подготвил специална изненада за своята
Коментари Харесай

Пиянката Христиана през сълзи: Ще се помиря с вещицата Силви

Най-желаният „ ерген “ на България е подготвил специфична изненада за своята годеница, само че опцията някоя от „ русалките “ – Барбара, Мартина или Теа – да се възползва от привилегията си да ѝ „ забие снежнобяла роза в гърба “ и да открадне срещата ѝ с Младенов ще нажежи ситуацията в имението до краен лимит. Дали Алек ще показа деня си в компанията на дамата, която е поискал да опознае уединено, или ще бъде сюрпризиран от непредвидената поява на друга претендентка, феновете ще схванат тъкмо в 20:00 ч. по bTV. Докато „ ергенът “ е на самостоятелно уединение, останалите девойки в имението ще търсят „ истината за любовта “ в компанията на Наум в следващото занимателно групово предизвикателство.
Реклама
Водещият ще посрещне дамите в най-модерната философска школа – Родоската академия по реторика, където те би трябвало да премерят сили в умеенето си да дебатират. Дискусията ще се организира в пет кръга, като във всеки рунд ще взе участие по един представител от тим. На финала най-изкусната ораторка с най-неоспоримите причини ще завоюва специфичната премия на Академията – не тапия, а подписана и подпечатана покана за идната на идващия ден групова среща с Алек.

Породените от Христиана подозрения за отрицателно енергийно въздействие от страна на набедената за „ магьосница “ на къщата – Силви – ще станат мотив тихият залив на имението за следващ път да бъде разлюлян от бурно неспокойствие. Зрителите на bTV ще станат очевидци на поредност от паранормални и необясними феномени, които ще стартират да „ сполетяват “ девойките, които считат Силви за „ енергиен върколак “ със свръхестествени качества. Опасението, че Алек може да бъде „ обаян “, ще накара дамите от „ Шуши груп “ да подхващат незабавни „ антидемонични ограничения “ и да разобличат с какво „ скрито магическо средство “ си служи юриската, а самобитният „ лов на вещици “ дава обещание да раздруса стените на имението, както в никакъв случай до момента.По време на вечерния коктейл Алек ще усети назряващия спор и ще пожелае да чуе гледните точки и на двете страни. Разговорът ще провокира сълзи в очите на дамата, определяща се за максимален непукист в имението – Христиана, която ще обещае да спре със заяжданията с юристката, разбра Hotnews.bg. Вечерта ще приключи с следващата Церемония на Розата, след която още една от претендентките ще остане с празни ръце и ще би трябвало да се сбогува с Алек вечно.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР