Най-известният ни цирков артист Енчо Керязов се отказа от творческото

...
Най-известният ни цирков артист Енчо Керязов се отказа от творческото
Коментари Харесай

Енчо Керязов изтри снимките на Мария Игнатова и я замени с Михаела Филева

Най-известният ни цирков актьор Енчо Керязов се отхвърли от креативното си съдействие в Мария Игнатова и и откри почтена заместничка. Певицата Михаела Филева и тази година ще се включи в благотворителната самодейност на Енчо " Нощ на звездите “, която се провежда Енчо Керязов изтри фотосите на Мария Игнатова и я размени с Михаела Филева за осми следващ път, написа " Галерия ".

Певицата е единствената жена, която популяризира грандиозния план и записала клипове, в които приканва хората да закупят билет за събитието. Филева ще се включи и в зрелищния театър, като сигурно ще хване микрофона на сцената. Твърде е евентуално да влезе и в ролята на водеща, защото по традиция водещите са двама  - мъж и жена.

Преди Филева да стане лице на тази самодейност, задачата бе поверена на Мария Игнатова. Двамата прекарваха дълги часове дружно, даже плъзнаха клюки, че връзките им не са единствено професионални. Съмнения за фамилиарност сред двамата избухнаха и на 50-ия празник на продуцента Магърдич Халваджиян.

На празненството Мария не се появи с Димитър Рачков, с когато тогава бяха гаджета, а точно с цирковия актьор. Игнатова не се отдели цяла вечер от атлетичния акробат и двамата демонстрираха рискова непосредственост. Скоро по-късно Рачков наля масло в огъня като в публично изказване разкри, че с Мария са разграничени. Съпругата на Енчо – Дима пък постави статус " необвързана “ във фейсбук.

Каквато и да е била истината малко по-късно Керязов съобщи, че Игнатова не е част от персоналния му живот и даже към този момент няма да бъде водеща на " Нощ на звездите “. Дима пък официализира събирането им още веднъж посредством обществената мрежа. Впоследствие Рачков и Мария се събраха още веднъж, а фотосите на Игнатова качени в уеб страницата на Керязов от " Нощ на звездите “ изчезнаха.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР