Най-известният ни цирков артист Енчо Керязов се отказа от творческото

...
Най-известният ни цирков артист Енчо Керязов се отказа от творческото
Коментари Харесай

Енчо Керязов изтри снимките на Мария Игнатова и я замени с Михаела Филева

Най-известният ни цирков актьор Енчо Керязов се отхвърли от креативното си съдействие в Мария Игнатова и и откри почтена заместничка. Певицата Михаела Филева и тази година ще се включи в благотворителната самодейност на Енчо „ Нощ на звездите “, която се провежда  за осми следващ път, написа " Галерия ".

Певицата е единствената жена, която популяризира грандиозния план и записала клипове, в които приканва хората да закупят билет за събитието. Филева ще се включи и в зрелищния театър, като сигурно ще хване микрофона на сцената. Твърде е евентуално да влезе и в ролята на водеща, защото по традиция водещите са двама  - мъж и жена.

Преди Филева да стане лице на тази самодейност, задачата бе поверена на Мария Игнатова . Двамата прекарваха дълги часове дружно, даже плъзнаха клюки, че връзките им не са единствено професионални. Съмнения за фамилиарност сред двамата избухнаха и на 50-ия празник на продуцента Магардич Халваджиян.

На празненството Мария не се появи с Димитър Рачков, с когато тогава бяха гаджета, а точно с цирковия актьор. Игнатова не се отдели цяла вечер от атлетичния акробат и двамата демонстрираха рискова непосредственост. Скоро по-късно Рачков наля масло в огъня като в публично изказване разкри, че с Мария са разграничени. Съпругата на Енчо – Дима пък постави статус „ необвързана “ във фейсбук.

Каквато и да е била истината малко по-късно Керязов съобщи, че Игнатова не е част от персоналния му живот и даже към този момент няма да бъде водеща на „ Нощ на звездите “. Дима пък официализира събирането им още веднъж посредством обществената мрежа. Впоследствие Рачков и Мария се събраха още веднъж, а фотосите на Игнатова качени в уеб страницата на Керязов от „ Нощ на звездите “ изчезнаха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР