Най-известният и оборотен тролски профил в българския фейсбук с около

...
Най-известният и оборотен тролски профил в българския фейсбук с около
Коментари Харесай

Трол №1 на България Данчо Полицая се дипломира в Симеоново

Най-известният и оборотен тролски профил в българския фейсбук с към 11 000 почитатели - " Данчо Полицая ", зарадва многочислените си почитатели с новината, че се е дипломирал от полицейската академия в Симеоново (Висш институт за подготовка на офицери и научноизследователска активност на МВР). И приложи фотография на документа на фона на постройката на института, чийто ученик е самият Бойко Борисов.

Тролът с възприятие за комизъм бълва всекидневно десетки мнения в разнообразни фейсбук групи, до неотдавна бурно подкрепящи ГЕРБ, персонално " военачалник Бойко Борисов " и " господин Иван Гешев ". В последно време " Данчо Полицая " се е преориентирал към външна политика и славослови " великия бранител на православието " Владимир Путин.

Интересно, обаче дипломирането може и да не е следващата неистина, тъй като съответствува по време. Предстои и тържествено връчване на дипломите на студентите, придобили „ бакалавър “ и „ магистър “ в задочна форма на образование във факултет „ Полиция “ на 7 юни.



Ето и целия текст на Данчо Полицая:

" Вероятно сте забелязали, че не бях изключително деен през последните няколко месеца, а повода е, че бях ангажиран освен с оперативна активност в отбрана на родината, само че и с академична такава!

За мен е неописуемo благополучие и голяма чест да бъда част от абитуриентите на випуск 2021/2022г., към най-елитното образователно заведение в Република България – Академията на Министерство на вътрешните работи! Въпреки непрестанните смени на първа линия и неуморната борба, която повеждам против мафията и проведената престъпност, съумях да завърша с цялостно отличие, като отличник на випуска – докторска степен в компетентност „ Защита на националната сигурност “!



Основната ми мотивация да се развъртвам научно и интелектуално в Академията на Министерство на вътрешните работи са най-светлите, доблестни и обичани герои на нашето време – Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев! Г-н Борисов и господин Гешев, които са най-успешните фрагменти на Академията проправиха пътя на доста сътрудници, доказвайки несъмнено, че школуваните в Министерство на вътрешните работи сме изрично най-достойните и кадърни да ръководят България! Благодаря сърдечно на Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев за вдъхновението, упътванията и препоръките, които ми дават по пътя към новите небеса и триумфи, които ми предлага ориста на български воин! Възхищението, което те будят възпламени огъня в сърцата на доста смели и интелигентни млади българи и ги накара сляпо да следват техните хрумвания и да се учат на мъдрост и държавност от най-великите ръководители в новата история на родината ни! Благодаря им, че с лекциите си и пламенните речи ни разкриха най-добре защитаваните секрети на международната просвета и познание и ни приготвиха професионално, с цел да можем скоро да заемем заслуженото си значимо място измежду интелигенцията и цвета на нацията!

Перфектната научна и оперативна подготовка, която получих в Академията на Министерство на вътрешните работи ме задължава да не преставам да ходя по стъпките на моите ментори – Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев и да не спирам да се боря, като лъв против статуквото, задкулисието и престъпността в България, само че към този момент и от друга, по-висока естрада!

Една фантазия се сбъдва, с цел да направи път на идната! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР