Най-известният футболист на Ботев (Вр) и може би в цялата

...
Най-известният футболист на Ботев (Вр) и може би в цялата
Коментари Харесай

Глезят Божинов в президентски апартамент

 Валери Божинов съпостави Враца с Ню Йорк
Най-известният футболист на Ботев (Вр) и може би в цялата Първа лига Валери Божинов ще бъде гален в президентски апартамент по време на престоя си във Враца.

Той е настанен в новото украшение на града - хотел-ресторант “Лева ”. Именно уютът в него се оказа причина за крилатата фраза на нападателя, който съпостави Враца с Ню Йорк, написа " Меридиан Мач ".

32-годишният нападател е настанен в президентския апаратамент, който е свръхлуксозен и има аспект към един от най-красивите квартали на града и към красивите варовити върхове на Врачанския Балкан.

В сряда, денят, в който Божинов парафира 4-месечен контракт с новака в елита, беше формалното разкриване на най-новото украшение на хотелите в града под Околчица. На коктейла се събра елитът на града, а самият Божинов едвам не попадна измежду гостите на тържеството на формалното празненство, което продължи до първи петли.

Валери донесе към този момент и първите плюсове за врачани, откакто козметична компания подписа контракт с клуба. Според източници от Ботев точно ангажирането на някогашния състезател на Ювентус и Манчестър Сити е причина за контракта.

Днес Ботев Враца гостува на Витоша в Бистрица от 17,30 часа, като се чака Божинов да дебютира за новия си клуб.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР