Най-известният футболен агент в България - Лъчезар Танев, заяви пред

...
Най-известният футболен агент в България - Лъчезар Танев, заяви пред
Коментари Харесай

Лъчезар Танев пред bTV: Трябва да се прави истински футбол, без манипулации и спекулации

Най-известният футболен сътрудник в България - Лъчезар Танев, съобщи пред bTV, че не поддържа единствено един от претендентите за ръководител на БФС, а футбола като цяло. Той добави, че съгласно него през днешния ден не е денят за полемики към устава.

" Аз употребявам случая, че много хора, свързани с футбола са тука, с цел да си създадем няколко срещи. Нямам визия какъв е уставът. Ако има някакви проблеми по него - не е през днешния ден денят, в който да се прецизират. Тези неща би трябвало да са ясни авансово . ", съобщи Танев.

Запитан по какъв начин ще разяснява изявлението на един от претендентите за управителния пост във Футболния съюз - Любослав Пенев, че конгресът е " уречен мач ", Танев отговори: " За да каже, показва свое мнение. "

" Моята поддръжка е за футбола. Нещата би трябвало да се вършат съществено, да се мисли за този артикул. Живеем в различен свят сега. Този артикул коства 7 милиона лв., което е 3,5 милиона евро. В Румъния са 33... Защо е ниска цената? Защото би трябвало да се прави същински футбол ... Когато няма операции и спекулации, тогава цената и качеството на този артикул ще е доста огромна . Тогава ще има и народен тим. "

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР