Най-известният бг блусар Васко Кръпката инициира провеждането на голям концерт,

...
Най-известният бг блусар Васко Кръпката инициира провеждането на голям концерт,
Коментари Харесай

Кръпката планира концерт срещу родните путинисти пред Президентството

Най-известният бг блусар Васко Кръпката инициира провеждането на огромен концерт, който да покаже, че в България има и хора срещу Путин и войната, които са " за " Украйна. Предлага той да се състои на любопитно място - пред президенството...

"... Да подсетим Президента и Премиера на Републиката, че няма място за извъртане и че НЕ би трябвало да има никакви про-руски и про-агресорски прояви, а би трябвало ясна про-натовска и про-европейска позиция на България и, че у нас има доста хора, които са ЗА свободата на Украйна и ЗА прекъсване на агресора!!! ", написа в познатия си прочувствен жанр музикантът.

Кръпката споделя в профила си още:

" Сигурен съм, че пропутинистите не са повече, само че умеят да се набиват на очи. Време е да покажем, че не сме малко! "

Той чака единствено подпомагане, хрумвания за тока и други организационни действия. Като от своя страна дава обещание личната си сцена с озвучаване и даже участници - очевидно " про боно ". Васил Георгиев споделя, че ще вземат участие и обезпечени от него украински музиканти.

" Може още тази неделя по обяд да създадем крепък, голям концерт! "

И още едно доста значимо изискване:

" НО доста е значимо уредникът да не е от политическа партия! "



Сащо по този начин от постиг на писателя Захари Карабашлиев се разбра, че на 20 март Кръпката е имал непринудено " присъединяване " в Центъра " Отворени порти " в столичния жк " Младост ".

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР