Най-известният артист у нас взе решение да се оттегли от

...
Най-известният артист у нас взе решение да се оттегли от
Коментари Харесай

Мариус слиза от сцената - slava.bg

Най-известният актьор у нас взе решение да се отдръпна от сцената и то тази година. Мариус Куркински, царят на моноспектаклите, си взима „ Довиждане” с огромната сцена.

След грандиозното събитие другата седмица, сборът от негови спектакли, които е играл през годините, ще пристигна ред и за отдръпването от сцената.

Все отново Мариус няма да се отдръпна дефинитивно. Но най-малко половин година артистът възнамерява да си вземе отмора.

Тази година той навърша 50 години и има потребност от по-дълга отмора, в която да събере мислите си и да си презареди батериите, като се приготви за идващите 50 години.

Куркински най-много желае да отдели време за татко си и брат си. Както актьорът—режисьор споделя, той възнамерява да отдели повече време на най-близките си родственици, които да прекарат в разходки край морето на Варна.

Мариус ще се опита да навакса изгубеното време през годините за другарство с татко си и брат си, което самичък признава, е прахосал, написа „ България днес”.

„ Спасението за индивида е невероятно, в случай че продължава с хищническо възприятие на възрастен да израства и по този начин да остарява.

С мъдростта, която придобива, би трябвало да прави един реверанс към детето. Единствено по този начин е допустимо смирението.

Ако съм заслужен изобщо да използвам думата „ смирение”. А аз не съм достоен”, споделя Мариус.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР