Най-известните в момента лекари в държавата - генерал професор Венцислав

...
Най-известните в момента лекари в държавата - генерал професор Венцислав
Коментари Харесай

Слави се изгаври с ген. Мутафчийски

Най-известните сега лекари в страната - военачалник професор Венцислав Мутафчийски и професор Тодор Кантарджиев, които излязоха на напред във времето в борбата против ковид, бяха осмени в четвъртък във "Вечерното шоу на Слави Трифонов " по неговата телевизия "7/8 ". Пародийният скеч, в който участваха Георги Милчев-Годжи като ген. Мутафчийски и Краси Радков като проф. Кантарджиев, мина под формата на брифинг, какъвто в действителния живот дават всеки ден по два пъти двамата медици.



Генералът е началник на Националния действен щаб, а вирусолог номер 1 е шеф на Националния център за заразни и паразитни заболявания. В началото на брифинга си Годжи/Мутафчийски изреди своите звания и длъжности - генерал-майор, офицер, професор, коремен хирург, шеф на ВМА, ръководител на Оперативния щаб за битка с ковид, подстрекател на стотици колажи и елементарен подражател на Годжи Милчев-Годжи.

"Здравейте, аз съм проф. Кантарджиев, само че съм по-известен като оня, който наподобява на бай Шиле ", съобщи от своя страна героят на Краси Радков, като леко грубичко измести генерала от трибунката с микрофона с думите "Мръдни малко. " А по-късно добави на микрофона, закачен на сакото му: "В щаба съм, в щаба съм ". Облечен във военна униформа и поставяйки и сваляйки очилата си по сходство на ген. Мутафчийски, Годжи израпортува каква е обстановката сега:

"По последни данни 33 души от София, трима от Пловдив и един от Дупница са признати по неотложност в Медицинска академия. Спокойно, не е това, което си мислите. Просто от залежаване по диваните са им излезли хемороиди. Аз обаче овладях обстановката и не разреших на хемороидите да излизат. Да не излизат! " Така Георги Милчев влезе в тона на многочислените колажи, в които шефът на ВМА не разрешава това и това.

"Престанете да питате по кое време ще отворят фризьорските салони. Ще отворят, когато ми порасне косата ", добави изцяло съществено китаристът на Слави Трифонов. "Умоляваме всички да си останат у дома и да гледат най-новия филм, който в този момент излезе с Маколи Кълкин "Сам навънка ", добави също толкоз съществено героят на Краси Радков.

"Тази година мартениците ще ги закачаме на фикусите у дома ", отсече най-после ген. Мутафчийски, като преди този момент изясни, че пролетта е била спряна на едно от КПП-тата заради липса на служебна записка от работодателя. "Стойте си у дома и ще върнем "Мелодия на годината ", приключи проф. Тодор Кантарджиев.

фотоси: фейсбук слави трифонов

източник:Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР