Най-известните братя близнаци в световните танци – Лари и Лаурен

...
Най-известните братя близнаци в световните танци – Лари и Лаурен
Коментари Харесай

Близнаците на Джей Ло идват у нас да мерят сили с BG танцьори

Най-известните братя близнаци в международните танци – Лари и Лаурен Буржоа, ще показват за първи път уменията си у нас.

Момчетата, които излизат на подиуми по целия свят с поп звездите Дженифър Лопез и Бионсе, идват на 18 април и ще се вихрят на черно празненство с родния диджей Дончо.

Шоуто на Близнаците, както са известни двамата, ще е в столичния клуб ПМ, а измежду гостите се чака да се изсипят родните рапъри и хип-хоп танцьори, които ще се опитат да премерят сили с френските момчета.

Цената на билетите е 20 лв., само че количеството им е лимитирано и бързо се изчерпва, написа Телеграф.

31-годишните братя са обиколили целия свят със звезди като Джей Ло, Бионсе, Миси Илиът и Ники Минаж, само че в никакъв случай не са идвали в Балканския район, като в София ще бъде едно от първите им гостувания на изток.

Лари Николас и Лаурен Николас Буржоа са родени на 6 дек. 1988 година в северните квартали на Париж. Тяхната звезда изгрява през 2008 година, откакто печелят френското предаване Невероятни гении, основано на формата Търсим гений. Преди две години двамата пък завоюваха риалити надпреварата на Дженифър Лопез – Светът на танците и сграбчиха премия от 1 млн. $.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР