Най-известната телевизионна лекарка в страната ни е на път да

...
Най-известната телевизионна лекарка в страната ни е на път да
Коментари Харесай

Рокади и в Преди обед. Кой си отива?

Най-известната телевизионна лекарка в страната ни е на път да остане без работа на екран. Доктор Неделя Щонова не е сигурна дали ще продължава да се изявява в Би Ти Ви и отсега нататък, издаде самата тя в ефира на медията. Наесен рубриката ѝ „ Духът на здравето” може и да си търси различен дом.

Невроложката лекар Щонова сега била на прага на нервна рецесия, настояват нейни другари. Тя водела усилени договаряния за продължение на контракта с Би Ти Ви за идващия тв сезон. Поне към този момент обаче напъните ѝ остават без резултат.

Синеоката лекарка от Пловдив е излязла в лятна почивка, без да е сигурна какво ще прави, откакто отпуската ѝ завърши. Миналия четвъртък тя закри публично рубриката си „ Духът на здравето” в „ Преди обед”. В студиото бе поканила посланичката на Индонезия, а тематиката на предаването бе по какъв начин да реализираме естетика и здраве по метода, по който го вършат на Изток. След като организира изявлението си и изпрати своята гостенка, докторката заяви, че се разделя със феновете за лятото, а дали от септември още веднъж ще бъде с тях, е божа работа.

View this post on Instagram
A post shared by bTV Official (@official.btv) on Apr 7, 2020 at 3:59am PDT

„ Обичам ви доста и ще ми липсвате! Не ми се разделя с вас, само че би трябвало. Благодаря ви!”, сподели тя. На пръв взор изявата ѝ не бе доста по-различна от нормалните в ефира на „ Преди обед”. Едно изречение обаче издаде, че светлото бъдеще на „ Духът на здравето” е под въпрос. До думите на водещата, рубриката ще се върне в ефир единствено „ в случай че орисниците на ориста са писали”. Това конкретизиране е знак, че лекарката въобще не е сигурна в бъдещето си в Би Ти Ви, написа „ Уикенд “.

Неделя Щонова изкара в частната медия цели осем години. През 2010 година чаровната лекарка печели международна премия с предаване, което прави по кабеларка. Две години по-късно е поканена в най-гледаната телевизия, с цел да води лично шоу със здравна тема през уикенда. Рейтингът обаче е пагубен и предаването е свалено от програмата. То обаче се трансформира в графа в „ Преди обед”.

С нея докторката за негативно време става звезда. Толкова е сполучлива, че никой досега не се бе съмнявал в бъдещето ѝ на екран. Но даже и нейният сексапил може да се окаже непълен, с цел да ѝ подсигурява пожизнено място в „ Преди обед”.

View this post on Instagram
A post shared by bTV Official (@official.btv) on Oct 22, 2019 at 2:45am PDT

Заради рецесията към ковид Би Ти Ви смъкна доста от предаванията си, заменяйки ги с вести и директни включвания от разнообразни горещи точки. Първоначалната концепция бе за завръщане към нормалната програмна скица откакто ситуацията се възстановява. Но рецесията явно се задълбочава и надали ще бъде учудващо, в случай че малкия екран реши да окастри за непрекъснато някои от своите излъчвания и рубрики.

Доктор Щонова като нищо може да падне жертва на сходни промени в програмната политика на малкия екран. Дали тя въпреки всичко ще успее да се пребори за продължение на контракта си? Ще стане ясно през септември.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР