Най-известната поява на Божията майка е преди малко повече от

...
Най-известната поява на Божията майка е преди малко повече от
Коментари Харесай

Какъв знак даде Богородица при последната си поява?

Най-известната поява на Божията майка е доскоро повече от век край португалското населено място Фатима. 

Разбира се има и доста други появи, само че те не са със международна популярност и неведнъж даже не биват отразени в новинарския поток. 

Факт е обаче, че Богородица непрекъснато се демонстрира, с което потвърждава, че безкрайно бди над човечеството и му оказва помощ посредством ангелите си.
За страдание през последните години тя най-често лее сълзи за хората.

Според полицейските отчети първата й поява е през 1968 година в предградието на Кайро – Зейтун. Тя се появява над църквата „ Св. Богородица “ с ослепително светлинно тяло, стои изправена и безмълвна във въздуха около църковния купол. Около нея пърхали гълъби от светлината. Продължителността на първото привидение е 9 часа. Тълпите хора биват залети от неизмеримо неспокойствие а мюсюлманите четат фрагменти от Корана.

Сред множеството е и египетският президент – марксистът Гамал Абдел Насър, водач на арабския социализъм. Девата навестява Кайро в продължение на три години. Тя се явява постоянно и на хората, съпреживяващи кръстните страдания на разпнатия Исус Христос или така наречен стигма. От дланите им тече кръв, като че ли от дупките, направени от пироните в ръцете на Господния наследник. 

През 1969 година в Акита, Япония, монахинята Агнес Сасагава, развързва бинта от ръцете си, от които не стопира да тече кръв, защото дланите й са като пробити. Тя събира ръце и стартира да се моли, а Богородица я предизвиква да се моли за множеството грехове на живите и я предизвестява, че злото ще проникне на всички места, а огромните религии ще водят война за превъзходство. Човекът ще продаде себе си за земни благосъстояния, забравяйки, че тялото му отива в пръстта, а гробовете са едни и същи за небогати и богати.

В Акита назовават Мария Девата на скръбта, защото нейната скулптура в параклиса, в който се молела Агнес, също проплакала. Проф. Сагисака от Факултета по правосъдна медицина на Университета в Акита прави биохимичен разбор на сълзите, който удостоверява, че са същински и кръвната им група е АВ.

Богородица се явява на 6 деца на 24 юни 1981 година в Меджугорие, Босна и Херцеговина. Децата настояват, че им е поверила 10 секрети за ориста на света. До 2007 година в дребното градче са изброени 8 хиляди появи на Богородица. 

Едно от децата попитало Божията майка за какво се появява навръх тях, а тя дала отговор, че желае да бъде с тях и да им каже, че Бог ги обича. Зад нея се издигнал голям дървен кръст, а тя повтаряла единствено: „ Мир, помирете се! Само мир! Сключете мир с бога и един с различен. Затова би трябвало да вярвате и да се молите! “.

Десетилетие след тази поява на Богородица, в Босна и Херцеговина стартира една от най-жестоките войни, водени в миналото на Балканите. И до през днешния ден хърватите имат вяра, че Божията майка е предсказала началото й.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР