Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди,

...
Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди,
Коментари Харесай

Глория и щерка й влизат във ВИП Брадър

Най-известната къща у нас още веднъж ще събере плеяда от звезди, които ще забележим в неподозирана светлина. Новият сезон на "ВИП Брадър " започва през есента, а тематиката „ Женско царство “ дава обещание да даде цялата власт, само че и отговорност в ръцете на дамите, както към този момент писа HotNews.bg.


Кои ще са най-звездните представителки на Женското царство? Упорит слух е влизането на Глория в Къщата на риалити шоуто. Според осведомени тя се е навила да взе участие против 80 000 лв.. Хонорарът й е извънредно непретенциозен, като се има поради, че колежките й Преслава и Емануела са взели съвсем двойни на тази сума. "Това е същинско знамение, Гло да не съобщи висока цена за влизането си в такова риалити ", не могат да повярват околните й. Запознати настояват, че сумата е такава, защото ангажимента е примата на чалгата да остане в Къщата на "ВИП Брадър " за не повече от 2 седмици, а при всяка последваща да получи в допълнение възнаграждение, научи HotNews. Коментира се влизането в шоуто и на дъщерята на Глория - Симона Загорова, която е измежду младите певици в поп музиката.



Освен фолк представител, от музикалната сцена ще забележим и устатата Рут Колева, която преди години участваше в различен тв план - "Къртицата " по ТВ7. Тя е споделила "Да " на продуцентите против 75 000 лева Плеймейт сектора е показан от Нора Недкова и неособено известната Жанета Осипова. Първата е подписала контракт против 40 000 лева, до момента в който втората се е зарадвала и на 15 000 лева, издават осведомени. В Къщата на известните се чака да нахлуе и известен български топ модел, който може да се похвали с триумфи на международните сцени. Спряга се името на Ралица Балева, която от години живее в Маями, Флорида.

Продуцентите настойчиво ухажвали и най-актуалната ни манекенка сега - Кремена Оташлийска, която е измежду музите на Карл Лагерфелд и лице на Chanel. Тя обаче отказала, защото оптималния хонорар, който й предложили бил 80 000, които тя взима за един снимачен ден за първокласен бранд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР