Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, изглежда много откровена,

...
Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, изглежда много откровена,
Коментари Харесай

Защо шеф Силвена Роу крие мъжа си? - slava.bg

Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, наподобява доста откровена, а в действителност май е най-потайната от тримата участници в журито на кулинарното шоу.

Тя сякаш не стопира да приказва, само че единствената тематика, по която се изрича, е обвързвана с нейната специалност – храната. За персоналния си живот не споделя съвсем нищо, а мъжа си Малкълм загатва единствено апропо. Носят се клюки, че двамата може да са разграничени и то не от през днешния ден и от през вчерашния ден, а от години.

Всички, които най-малко един път са се докосвали до обществена изява на Силвена Роу, знаят по какъв начин се храни тя, по какъв начин спортува, с какво замества захарта в менюто си, осведомени са, че съвсем не близва месо и мляко, че постоянно ревизира по какъв начин действат всички нейни органи и че, въпреки предходната седмица да стана на 53 години, действителната възраст на нейното тяло е 36 години, в резултат на което яйчниците ѝ „ не престават да цъфтят”. Но за персоналния живот на родената в Пловдив кулинарната звезда се знае само, че се е омъжила на 19 години за англичанин, който я завел в Лондон, и че има двама огромни синове.

Всички детайлности към фамилията на Силвена Роу са обхванати в тайнственост. А най-голямата загадка е индивидът, чиято фамилия тя носи – нейният брачен партньор. До момента началник готвачката не е споделяла нищо за него, като се изключи че се споделя Малкълм. Тя го загатва единствено пътем и ревностно крие фотосите му. Възможно е в общественото пространство да съществуват снимки на митичния Малкълм Роу, само че те са толкоз добре укрити, че надали има човек, който ги е виждал.

Със сигурност негови фотоси не се откриват посредством търсачка в интернет, нито на формалните страници и профили на готвачката в обществените мрежи. Това води до един-единствен логически извод – че Силвена Роу умишлено крие мъжа, за който се омъжва още преди рухването на желязната завеса.

Топ готвачката изкусно заобикаля всяка тематика, обвързвана със загадъчния Малкълм. Но преди време майка ѝ споделя пред публицисти, че двамата със Силвена са се срещнали на Пловдивския панаир. Той се занимавал с търговия с вино и дошъл в България, с цел да показа своята стока. А 19-годишната по това време бъдеща готвачка наподобява доста го е харесала, тъй като единствено няколко дни са били задоволителни, с цел да реши да замине с него за Лондон.

Не е ясно по какъв начин младата пловдивчанка е съумяла да преодолее бариерите на тогавашната социалистическата власт, с цел да стигне до Англия. Известно е, че по времето на Тодор Живков не на всеки бе разрешено да пътува в чужбина, камо ли в капиталистическа страна. Не е изключено татко ѝ да е блъснал едно рамо.

Той е прочут пловдивски публицист от времето на късния соц и най-вероятно разпоредбите за неговото семейство не са били същите като за останалите българи. Така или другояче Силвена намира метод да замине за Лондон и да се омъжи за Малкълм.

Любопитно съвпадане е, че нейната медийна кариера стартира в компанията на различен мъж на име Малкълм. Това е специалистът по виното Малкълм Глюк. Двамата със Силвена списват дружно графа в известния английски вестник „ Гардиън”. Не е изключено брачният партньор на родната звезда – търговец на вино, да е оказал помощ на своята половинка в тези първи стъпки в звездната ѝ кариера.

Каквото и да е станало преди години, е реалност, че нахаканата пловдивчанка си е изиграла картите брилянтно. Но дали не е жертвала персоналния си живот поради специалността? Госпожа Роу нашумява в Англия с навика си да назовава хубавата храна „ секси”. Тя прави и изцяло усещане на мощно полова дама, която обича да флиртува. В Лондон това е нейна запазена марка по време на медийни изяви. Пренася го и в България. Когато е в кадър, Силвена не стопира да флиртува с всички мъже от обкръжението си.

Тя се закача с двамата си сътрудници в журито на „ Мастършеф” – Андре Токев и Петър Михалчев, с публицистите, на които дава изявленията, а гостуването ѝ в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” преди време несъмнено ще бъде запомнено като най-наситения на полови оферти диалог в историята на Би Ти Ви. Дори Слави Трифонов не е показвал толкоз огромен интерес в ефир към представител на противоположния пол, колкото Силвена Роу – към Николаос Цитиридис.

Пред камерите тя му изясни какъв брой пъти седмично би трябвало да прави секс, с цел да запази креативните си сили. „ Ти си една от обичаните ми супер храни! Ще те схрускам като солетка!”, изцепи се кулинарката, с което накара гръка да си глътне граматиката. „ Едва ли щеше да е толкоз отворена, в случай че мъжът ѝ я чакаше вкъщи”, уверени са доста от почитателите на Силвена Роу.

Според тях, с помощта на своите разкрепостени изяви пред камера, тя от дълго време се е разделила със брачна половинка си, изключително в случай че си е разрешавала да придвижи флиртовете си и отвън телевизионното студио. Затова пък има блестяща кариера, доста почитатели и двама отгледани синове. Скоро може да се радва и на внуци.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР