Най-известната бургаска хореографка - Петя Стойкова от танцова школа "ДЮН"

...
Най-известната бургаска хореографка - Петя Стойкова от танцова школа "ДЮН"
Коментари Харесай

Известна родна хороеграфка е с коронавирус

Най-известната бургаска хореографка - Петя Стойкова от танцова школа "ДЮН " е с ковид. Още преди два дни се появи деликатната информация за здравословното положение на създателката на танцова школа, само че до този миг нямаше публично удостоверение. Днес самата Петя Стойкова призна, че е инфектирана с Ковид19, написа "Флагман ".

"Другари, преди да ви филмират от медиите, желая да споделя, че от 2 дни имам открит Covid-19. Информирала съм РЗИ и Младежкия Културен Център, където работя. Взети са всички ограничения за изолираност на фамилията ми и хората, с които съм контактувала, те също са в карантина и си вършат нужните проучвания. Младежкия Културен Център е дезинфекцирал всички пространства, в които апропо не съм влизала от 1 седмица ", разгласи Стойкова.

Тя посочи, че подготовките на децата от школата ще се водят от инструктор, който дошъл преди 3 дни и с който не е контактувала.

Петя Стойкова прецизира, че преди няколко дни си направила тест, тъй като изгубила обонянието си, желала да е сигурна, с цел да защищити хората, с които работи. В момента е в положително общо положение, на домашно лекуване.

"От РЗИ дават спорна информация и не е ясно какъв брой дни откакто сте ме срещнали на улицата може да очаквате нещо извънредно да се случи. Моите деца, с които живеем в един апартамент, са с негативен тест. Изключително е неприятна нервността, която несъзнателно предизвикваш. Никой не е застрахован от такова прекарване. Споко! Надявам се след две седмици да мога отново да се здрависваме, прегръщаме и т.н ", пожелава си обичаната бургаска хореографка.

Петя Стойкова е създател, учител и хореограф на Танцова школа „ ДЮН”. Завършила е висшето си обучение в Нов Български Университет - София, компетентност „ Балетна режисура” с професионална подготовка: Балетмайстор – Режисьор, Педагог. Основател и хореограф е на Компания за актуален танц „ ДЮН”. Специализира актуален танц в многочислени интернационалните танцови ателиета и планове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР