Най-изненедващо само преди дни принц Уилям бе гост в новата

...
Най-изненедващо само преди дни принц Уилям бе гост в новата
Коментари Харесай

Какво събра заедно Принц Уилям и Кейт Бланшет

Най-изненедващо единствено преди дни принц Уилям бе посетител в новата подкаст поредност Audible Original Climate of Change, един от водещите на която е актрисата Кейт Бланшет.

Принцът застана паралелно с домакините в захранваното от слънчевата сила студио в Лондон, с цел да разиска с тях значимостта на опазването на околната среда.

Принц Уилям описа, че връзката му с естествения свят датира още от дете - от документалните филми за екологията, както посредством своите дядо и татко, принцовете Филип и Чарлз, които го срещат от близко с природата.

" Така израснах, заобиколен от природата и с мисълта за нея. От дете обичах да я следя и проучвам, прекарвах по цели часове в градината, като се катерех по дървета, копаех канавки и всевъзможни неща, криех се в бърлоги. Обичах да съм на открито - измежду дивата природа с всичките ѝ потайности ", споделя още Уилям.

39-годишният принц Уилям си напомни и престоя в Кения, директно преди постъпването в университета Сейнт Андрюс, когато научава доста от специалистите за дивата природа и екологичните провокации пред света.

Уилям е и създател на премията Earthshot, която цели да предизвиква създаването на планове, ориентирани към най-неотложните екологични проблеми в света. През октомври пет плана получиха премия от по 1.3 милиона $, написа People.

Мнението и позицията на високопоставени и известни персони като принц Уилям сигурно би предиздвикало повече хора да се замислят природата и нейното запазване. Защото това е нещо, което касае всички ни.

Именно върху това се концентрират основателите на подкаста. Според тях, " измененията в климата нарушават естествения темп, по който светът " работи " и точно индивидът е този, който може да предотврати най-страшните последствия ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР