Най-изгодното правителство в полза на Русия е правителството на Кирил

...
Най-изгодното правителство в полза на Русия е правителството на Кирил
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето на оргия с уиски и пици с кристали, разказаха ни

„ Най-изгодното държавно управление в интерес на Русия е държавното управление на Кирил Петков ”. Това сподели на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов. 

" Вчера ексминистърът на енергетиката Александър Николов съобщи, че българия купува съветски газ, след прекъсването на доставките от " Газпром ". Но отхвърли обвиняването на ГЕРБ, че се е купувала газ на по-висока цена. Предадохме фактурите и всички данни на медиите, проверете дали е подправено. От през вчерашния ден Христо Иванов - в цялостно безмълвие ", сподели Борисов. И прикани: " Нека да подпишем още през днешния ден за 100% цялостна диверсификация на доставките. Демократична България, кажете къде да дойдем да си сложим подписа ".  

Политическото двуличие е извънредно сега. Протестират пред президентството, само че и Политическа партия и Демократична България споделят, че Българска социалистическа партия са най-хубавия сътрудник, разяснява още водачът на ГЕРБ.

" Обвиняват ни, че не сме били скачали на служебното държавно управление. Когато Радев ви направи министри и служебното държавно управление тогава изчегъртваше всичко, обвързвано с ГЕРБ, на вас (ПП - жел.ред.) това ви харесваше. Сега Лорер дори споделя, че не е редно служебното държавно управление да вади далавери на предходното (редовно) държавно управление ", сподели още Бойко Борисов.

" Решението за ареста ми е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали. И заря поръчали ", разяснява той и добави: " Сега ни описаха всичко - какво знамение е било в Министерски съвет ". По-рано стана ясно, че Административният съд София-град е оповестил задържането на водача на ГЕРБ за нелегално.

" След като се отърваха от терора в Министерски съвет, доста хора започнаха да описват по какъв начин е осъществена тази грозна сцена. Те са знали, че това е нелегално. И тъкмо тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна и техният сатрап да е едноличен стопанин в КПКОНПИ ", добави водачът на ГЕРБ.

Томислав Дончев съобщи на собствен ред, че от икономическата прогноза на Българска народна банка излиза наяве, че брутният вътрешен артикул ще е 2%: " По настоящата сметка на платежния баланс ще има негативно салдо. " По-интересното обаче е друго. По данни от статистиката за януари-април 2022 негативното с Русия 3 милиарда 740 млн. лева Влошаването на комерсиалното салдо е над 2 милиарда 450 млн. лева Т.е. за този интервал България е станала три пъти по-зависима от Русия по линия на стокообмена си. Големите цифри безпощадно демонстрират, че това, което сподели доскоро господин Добрев, е вярно ".

Той посочи, че гневната антируска изразителност не се връзва с действителното " асимилиране " на благините от бизнеса с Русия. " Това, което провокира удивление от моя страна, е позицията на други политически водачи, които са подготвени да не се къпят, да стоят на студено, с цел да не се възобновяват връзките с " Газпром ", само че те нямат нищо срещу да купуваме газ от " Газпром " посредством медиатори ", разкри Дончев. 

" Листите с депутати на ГЕРБ ще бъдат показани на 28 август ", осведоми Борисов. Той посочи, че към този момент са минали всички събрания на партията. 
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/622845995936762/?notif_id=1661248934945694¬if_t=live_video_explicit&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР