Най-интересният въпросе дали половите характеристики могат да се използват за

...
Най-интересният въпросе дали половите характеристики могат да се използват за
Коментари Харесай

Как да накараш един мъж да се влюби в теб

Най-интересният въпросе дали половите характерности могат да се употребяват за лични цели. Например, когато една жена употребява техники, които нормално се употребяват от мъжете или противоположното? Възможно ли е това и работи ли?

Отговорът е по-скоро разбъркан. Всичко зависи от това до каква степен ще стигнете „ взимайки навиците на противоположния пол “.

Например, мъжествените дами не провокират удивление у момчетата. Техните облекла, държание, привички даже могат да ги отхвърлен. По предписание те са прекомерно упорити, властни, сурови, желаят да преобладават и управляват всичко. Естествено, такава жена няма да притегли мощния пол. Но има неща, които еднообразно се правят оценка и от мъжете, и от дамите. Наричам ги „ доста скъпи умения “. Можете да ги включите, когато разговаряте с момчета и всеки ще ви счита за неустоима.

Ако се научите да практикувате тези качества и да ги управлявате вярно, сигурно ще бъдете видяни. Мъжете са привлечени от личните си способи, само че без фанатизъм, написа ТrafficNews.

Смешно, нали? Иронията е, че множеството от тези техники се смятат за „ в действителност мъжествени “ и работят еднообразно добре за всички.

Така че, дано стартираме да учим психически мъжки техники, които също можете сполучливо да употребявате, с цел да накарате някой мъж да се влюби във вас.

1. Не се извинявайте и не се сдържайте . Бъдете горди със себе си за това кои сте

Повечето дами имат вяра, че самоутвърждаването е същинско мъжествено качество. Но не е! Самоувереността е доста скъпо качество, без значение кой го има - мъж или жена.

Въпреки че от време на време това качество се пояснява погрешно като надменно и жестоко държание. Всъщност да вярвате в себе си и да се харесвате е нещо позитивно. Защото измама е да наранявате другите с дейностите си, до момента в който самоутвърждаването е, когато сте твърдо изправени на земята и не се страхувате да изкажете на глас личната си позиция. Не бива, обаче да обиждате или унижавате никого.

2. Никога не би трябвало да преследвате . Ако той в действителност се интересува от вас, няма да има потребност да го преследвате

Този вид държание се смята особено за мъжете. Всъщност това е доста скъпо качество на хората, които почитат себе си.

Винаги съмняващите се хора безусловно преследват тези, които харесват. Те наивно имат вяра, че в света има сили, които могат да накарат някой да се влюби в тях. Нямате потребност от мъжко внимание, с цел да се почувствате цели и самодостатъчни.

3. Бъдете мистериозни . Мистерията е завладяваща доста повече от логиката и обстоятелствата

Мистерията не е изключителна за мъжете, само че би трябвало да признаете, че постоянно е доста мъчно да ги разберете. А обликът на тайнствен чужд, който те обичат да носят върху себе си, наподобява доста забавен в очите на една жена.

Защо не направиш същото и не се превърнеш в една тайнствена дама? Със сигурност ще привлечеш мъжете като магнит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР