Най-интересният въпросе дали половите характеристики могат да се използват за

...
Най-интересният въпросе дали половите характеристики могат да се използват за
Коментари Харесай

Как да накараш един мъж да се влюби в теб

Най-интересният въпросе дали половите характерности могат да се употребяват за лични цели. Например, когато една жена употребява техники, които нормално се употребяват от мъжете или противоположното? Възможно ли е това и работи ли?

Отговорът е по-скоро разбъркан. Всичко зависи от това до каква степен ще стигнете „ взимайки навиците на противоположния пол “.

Например, мъжествените дами не провокират удивление у момчетата. Техните облекла, държание, привички даже могат да ги отхвърлен. По предписание те са прекомерно упорити, властни, сурови, желаят да преобладават и управляват всичко. Естествено, такава жена няма да притегли мощния пол. Но има неща, които еднообразно се правят оценка и от мъжете, и от дамите. Наричам ги „ доста скъпи умения “. Можете да ги включите, когато разговаряте с момчета и всеки ще ви счита за неустоима.

Ако се научите да практикувате тези качества и да ги управлявате вярно, сигурно ще бъдете видяни. Мъжете са привлечени от личните си способи, само че без фанатизъм.

Смешно, нали? Иронията е, че множеството от тези техники се смятат за „ в действителност мъжествени “ и работят еднообразно добре за всички.

Така че, дано стартираме да учим психически мъжки техники, които също можете сполучливо да употребявате, с цел да накарате някой мъж да се влюби във вас.

1. Не се извинявайте и не се сдържайте. Бъдете горди със себе си за това кои сте

Повечето дами имат вяра, че самоутвърждаването е същинско мъжествено качество. Но не е! Самоувереността е доста скъпо качество, без значение кой го има - мъж или жена.

Въпреки че от време на време това качество се пояснява погрешно като надменно и жестоко държание. Всъщност да вярвате в себе си и да се харесвате е нещо позитивно. Защото измама е да наранявате другите с дейностите си, до момента в който самоутвърждаването е, когато сте твърдо изправени на земята и не се страхувате да изкажете на глас личната си позиция. Не бива, обаче да обиждате или унижавате никого.

2. Никога не би трябвало да преследвате. Ако той в действителност се интересува от вас, няма да има потребност да го преследвате!

Този вид държание се смята особено за мъжете. Всъщност това е доста скъпо качество на хората, които почитат себе си.

Винаги съмняващите се хора безусловно преследват тези, които харесват. Те наивно имат вяра, че в света има сили, които могат да накарат някой да се влюби в тях. Нямате потребност от мъжко внимание, с цел да се почувствате цели и самодостатъчни.

3. Бъдете мистериозни. Мистерията е завладяваща доста повече от логиката и обстоятелствата

Мистерията не е изключителна за мъжете, само че би трябвало да признаете, че постоянно е доста мъчно да ги разберете. А обликът на тайнствен чужд, който те обичат да носят върху себе си, наподобява доста забавен в очите на една жена.

Защо не направиш същото и не се превърнеш в една тайнствена дама? Със сигурност ще привлечеш мъжете като магнит.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР