Най-именитият клуб на Полша - Легия (Варшава) следи внимателно ситуацията

...
Най-именитият клуб на Полша - Легия (Варшава) следи внимателно ситуацията
Коментари Харесай

Легия има интерес към Найджъл Робърта от Левски

Най-именитият клуб на Полша - Легия (Варшава) следи деликатно обстановката с титулярния централен нападател на Левски - Найджъл Робърта.

Нидерландецът е влезнал в полезрението на водача в Екстракласа със мощните си изяви през есенния полусезон. Тогава 22-годишният стрелец осъществя 8 гола в 12 турнирни мача. По време на паузата от Легия са се поинтересували от цената на играча. В оня миг от " Герена " изрично са отказали да влязат в договаряния за звездата си. Причината - желаеха към Найджъл и привлечения през януари негов съотечественик Стайн Спиерингс да градят мощен тим.

Ситуацията в клуба се промени радикално, откакто прокуратурата повдигна обвинявания към босовете Васил Божков и Георги Попов, а бизнесът на генералния спонсор бе затворен. Това докара и до невиждана финансова рецесия на " Герена ".

След края на акцията съвсем несъмнено Левски ще продаде звездите си, с цел да върже някакъв бюджет за идващия сезон. В това число влиза и Робърта. Той бе притеглен през лятото от втородивизионния холандски Камбуур. По време на зимната пауза той лекуваше контузия, по тази причина пропусна част от пролетните дуели. Общо за " сините " нападателят има 9 гола в 17 срещи, написа " Тема Спорт ".

Припомняме, че през зимата Легия искаше и нападателя на Лудогорец - Якуб Шверчок. Разградчани обаче отхвърлиха да се разделят със своя футболист. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР