Най-хубавото на летните партита е, че можем и с много

...
Най-хубавото на летните партита е, че можем и с много
Коментари Харесай

5 неща, които ни трябват за лятна парти визия

Най-хубавото на летните празненства е, че можем и с доста по-малко да реализираме блестяща визия, изключително в случай че сме край брега на морето, а стъпалата ни усещат пясъка. Това обаче се отнася даже и в случай че се забавляваме в някой от откритите питейни заведения в София. Забравяме за високите токчета, за прекомерно елегантните тоалети и тежкия грим, тъй като през лятото не се нуждаем от доста, с цел да засияем под звездите. Ето какво ни е задоволително, с цел да танцуваме до сутринта и да посрещаме с усмивка морските изгреви.

Парти тоалет

Ако през зимата го свързваме най-вече с дребната черна рокля или някоя, обсипана с пайети или камъни, то в този момент в празненство тоалет може да се трансформира целият ни бански в композиция с къси дънкови къси панталони или някоя красива пола солей. Бял тишърт с типичен деним и кецове също са измежду любимите ни съчетания.
               
на Май 18, 2020 в 1:33 PDT

Малка чанта

Дизайнерите от предишното лято ни провокират да се научим да носим дребни чанти даже и в работната седмица. Не ни се получава доста добре, тъй като постоянно се оказва, че имаме потребност от още една – за преносим компютър, бележник, книга или какво ли още не. Винаги се намира какво още да прибавим в нея, нали. Но за празненство един дребен клъч, който да побира телефон, карти и червило е изцяло задоволителен.
               
на Апр 29, 2019 в 10:08 PDT

Повече бижута

Независимо какъв тоалет сме си избрали, няма по какъв начин да не прибавим някакво украшение към него, изключително в случай че сме облечени с бял топ или тишърт. Няколко огърлици в златисто и обеци биха добавили достатъчната доза искра, от която имаме потребност за следващото горещо лятно празненство.
               
на Юни 13, 2020 в 7:14 PDT

Ярко червило

Една от аргументите да обичаме лятото е, че няма потребност да носим прекалено много грим, а в случай че към този момент имаме лек тен по кожата, можем да пропуснем нанасянето на декор дьо загар или пудра. А в случай че нямаме, можем да го „ имитираме “ благодарение на бронзираща пудра или руж. Така че няколко щриха от нея по лицето, една серпантина и наложително блестящо червило са задоволителни, с цел да се преобразим за вечерта, без да отделяме доста време и старания.
               
на Юни 9, 2019 в 6:34 PDT

Лак за коса

Дори и да сме оставили косата си да изсъхне и да носи това чувство за небрежни плажни къдрици, тя постоянно има потребност от добра фиксация, изключително на морето, тъй като знаем по какъв начин влагата елементарно може да скапе всяка прическа. Особено пък в случай че сме решили да я изправяме преди излизане. Така че лакът за коса е наложителен, а неотдавна се доверяваме на, който фиксира доста добре, разрешава елементарно разресване и не сплъстява косата. Истинска находка!
               
на Май 15, 2020 в 8:37 PDT

 

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР