„Най-хубавото е, че мачът тръгна добре и вкарахме гол с

...
„Най-хубавото е, че мачът тръгна добре и вкарахме гол с
Коментари Харесай

Станислав Генчев иска Лудогорец да излезе от групата

„ Най-хубавото е, че мачът потегли добре и вкарахме гол с първата офанзива. Бяхме изготвили тактика, която се оказа сполучлива. Имаме опит в Европа и това, че играхме със самочувствие, ни оказа помощ да победим. Важното е, че играхме като колектив и не допуснахме гол. Не знам дали Форстър различен път е вкарвал два гола в един мач. Хубавото е, че стартирахме с 6 т., а битката се обрисува сред нас Еспаньол и ЦСКА М.

Гледам да извършвам работата си, с цел да може тимът да извършва дилемите си. Всичко останало е работа на управлението. Пренастройката от Европа към българското състезание е сложна, само че радващо е, че в неделя играем с Левски вкъщи и се надявам да пренесем тази игра и в Разград “, сподели Генчев. Както е известно той се води краткотраен ментор, откакто Стойчо Стоев беше уволнен поради протест против него от играчите

„ Загубихме, тъй като получихме гол в първата минута. Създадохме положения, само че Лудогорец в този момент е друг тим. Сега всички чакат от нас много неща, само че първият гол промени доста нещата в наш ущърб “, призна треньорът на унгарците Сергей Ребров .
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР