Най-хубавият подарък, който можете да направите на децата си, е

...
Най-хубавият подарък, който можете да направите на децата си, е
Коментари Харесай

Семейна йога – забавно и полезно време заедно

Най-хубавият подарък, който можете да извършите на децата си, е да прекарате занимателно времето си дружно.

Едно от нещата, потребни за всеки член от фамилията, са йога упражненията. Те могат да бъдат доста занимателни, щом ги вършиме дружно във тип на игра. Това е и моето предложение към вас.

Когато се чувствате сковани от дълга работа на бюро, какво по-хубаво от това да се раздвижите и да облекчите схванатия си тил, а децата ви дружно с вас да се приготвят за още по-здрав и първокласен сън.

За да ви улесня, съм изготвила два комплекта с по 36 броя карти с извършения, снимани от децата ми и илюстрирани от художничката Мила Понеделева-Генова. С тях можете да играете на игра вид „ война “, да измисляте своя приказка, или просто да имитирате животните - освен това без да имате знания в йога.

 f Личен списък

Не казвате: „ Сега ще вършим извършения или ще учим йога “, а просто започнете да играете.

Знаете какъв брой обичат децата ви приказки и фалшификати. Използвайте това. Разкажете им история като включите и тях, в случай че са по-големи в основаването. Обогатете знанията на децата като добавяте нещо, обвързвано с животните в нея. Така с изключение на игра и прелестно оживление, децата ви ще могат да научат и получат от вас повече знания за природата и животните.

 f Личен списък

Просто изтеглете карта и развийте въображението си! Имитирайте животните и насекомите и издавайте звука им. Така незабелязано ще включите и извършения за дишане, в случай че жужите като пчеличка да вземем за пример, или ревете мощно като лъв.

 f Личен списък

 f Личен списък

Дори да сте осведомени с йога, не налагайте вашето мнение и не очаквайте съвършено осъществяване от децата ви. Оставете ги да ви оферират разновидности и те.

Когато решите да приключите, споделете, че след всяка игра идва време за отмора. Пуснете си хубава музика, приказка или звуци от природата и послушайте дружно.

Може да употребявате и моята такава песничка „ Отпусни се “ част от „ Вълшебна брошура “ или „ Красотата на дъгата “ от „ Вълшебна брошура 2 “, основани особено за родители и деца.

 f Личен списък

 f Личен списък

Ако ви се излиза или желаете да се разнообразите, под управлението на подготвен учител отидете дружно на фамилна йога като вземете и таткото, или други членове на фамилията ви. Може да посетите нашето студио SaltArt , в което залагаме и на халотерапия по време на йога практиките.

И не на последно място – търсете неповторимия метод към децата си. И помнете, че всичко, от което имате потребност, е малко време и доста предпочитание за развлечение!

Плюсове за родителите

Физически дейни сте и се наслаждавате на йога извършения, до момента в който развивате мощна връзка с децата си. Прекарвате време дружно по занимателен за всички метод. Опознавате повече личните си деца.

Плюсове за децата

Учат до момента в който играят. Физически дейни са и развиват своите знания, самочувствие, мощ, еластичност, равновесие, съгласуваност, централизация, памет и креативност.

Практиките с деца при нас в Salt&Art - Солни стаи и Йога студио са:

Семейна йога за деца 4+: Петък: 18.00-18.45ч; Неделя от 11.00-11.45ч

Тананикаща йога (музика и йога) за деца 3+: Неделя: 17.00-17.45ч

Въздушна йога за деца 5+: Сряда: 17.30-18.15ч; Неделя: 16.00-16.45ч

Нужно е авансово да си запазите час ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР