Най-хубавият и важен мач за ЦСКА ще бъде финалът за

...
Най-хубавият и важен мач за ЦСКА ще бъде финалът за
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Предстои ни най-хубавия и важен мач

Най-хубавият и значим мач за ЦСКА ще бъде финалът за Купата на България против " Локомотив " Пловдив. В това е уверен треньорът на " алените " Милош Крушчич. Двата отбора излизат за първи път един против различен в спор за трофея на 1 юли на националния стадион " Васил Левски ".



" Това е най-хубавият и най-съществен мач за нас. Радвам се, че сме на край и ще можем да се борим за трофей. Виждам огромна мотивация, както в тима, по този начин и при почитателите. Надявам се да спечелим Купата на България. Засега нямаме проблеми и всички футболисти са здрави и упражняват - само Юрич, не ", посочи Крушчич.

Томи Юрич е инфектиран с ковид. От клуба оповестиха това след дербито с " Левски ".

" Като треньор мога да натрапвам модела на игра на футболистите, само че най-важното е по какъв начин те ще се оправят. Те имат най-важната роля. Мачът е един. Има доста съставни елементи за победа - мотивация, подготовка, въодушевление. Локомотив играе доста добре, изключително в средата на терена. Пресират доста добре. Стилът им разчита на мощна игра за първа топка. Знаем техните мощни страни. Внимателно сме ги проучили. Отборите се познават добре ", съобщи още треньорът на ЦСКА.
https://btvnovinite.bg/sport/bruno-akrapovich-otivame-v-sofija-da-spechelim-kupata-video.html

Крушчич съобщи, че на тренировките футболистите му не са упражнявали осъществяване на дузпи, в случай че в постоянното време резултатът е еднакъв.

" Този край е бонусът за свършената от нас работа. Дано да спечелим на следващия ден. Не желая да приказвам дали работата ми зависи от крайния излаз на мача. В ЦСКА постоянно има напрежение. Аз и футболистите ми свикнахме - всеки мач е край за нас. Няма да укривам, че съм стимулиран да печеля Купата. Същото важи и за футболистите и почитателите. Задачата ни е да зарадваме последователите. За мен е значимо да спечелим, само че сега най-важни са футболистите и клуба. За мен това ще е първи огромен трофей ", сподели още Крушчич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР