Най-грубият цинизъм е на вицепремиера Валери Симеонов. Това коментира днес

...
Най-грубият цинизъм е на вицепремиера Валери Симеонов. Това коментира днес
Коментари Харесай

И Румен Петков осъди скандалните думи на Валери Симеонов

Най-грубият цинизъм е на вицепремиера Валери Симеонов.

Това разяснява през днешния ден в студиото на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия някогашният министър и водач на АБВ Румен Петков.

Думите му са във връзка скандалното изявление на вицепремиера, че майките на деца с увреждания са „ група кресливи дами с сякаш заболели деца “. Темата провокира сериозен ужас. Протестиращите през днешния ден желаеха оставката на вицепремиера, а самият министър-председател Бойко Борисов се извини от името на цялото държавно управление и посъветва Симеонов да направи същото.

„ Еманацията на партиотичното лице е Валери Симеонов. Днес видяхме един вулгаризъм, който наскърбява страданието “, уточни той.

Румен Петков коменитра и случая Скрипал и по какъв начин се отразява на родна почва.

„ Поведението господин Цветанов ми напомня мисъл на Диоген “, изясни той.

Според него не е добре „ да си извадиш езика от глезена през средата на тялото до темето “, с цел да покажеш отношение към Съединени американски щати.

„ Да клеветиш някого без каквито и да са доказателства, да хвърляш обвинявания е неприемливо “, счита водачът на АБВ.

Според него точно против двойния стандарт АБВ се бори.

„ Това е двойният стандарт, който отвращава младежите. Това е недодялан двоен стандарт “, уточни Петков.

Бившият министър даде мнение във връзка жестокото ликвидиране на Виктория в Русе.

„ Убийството по принцип е тежка покруса, тежко закононарушение “, счита той, като акцентира, че неприятното е, че се е употребило с политическа нечиста сделка.

Той разяснява и прибързаните реакции и обвинявания към страната ни.

„ Това е като да гръмнем някой и след това да кажем извинявай. По трупове да се катериш към властта е неприлично “, сподели Петков, като добави, че Българска социалистическа партия, както и някои от десните, са се възползвали от това.

Относно новия основен секретар на Министерство на вътрешните работи, който ще седне на стола на вътрешния министър Младен Маринов Петков изясни, че има почтени фрагменти.

„ Не е моя работа, само че за жалост 2010 година беше направена брутална чистка в Министерство на вътрешните работи и това обезкърви системата генерации наред “, уточни той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР