Най-грандиозният трансфер в историята на футбола е на стъпка от

...
Най-грандиозният трансфер в историята на футбола е на стъпка от
Коментари Харесай

Трансферът на века е факт, Неймар се откупи от Барселона

Най-грандиозният трансфер в историята на футбола е на стъпка от реализирането си. Бразилецът Неймар към този момент не е състезател на Барселона, откакто неговите юристи са превели 222 милиона евро в касата на каталунците, колкото е откупната уговорка в контракта му с “блаугранас ”.

Контрактът на процедура към този момент е преустановен, като бразилската звезда към този момент е свободен да постави подписа си върху контракт с Пари Сен Жермен. Това се чака да стане още на следващия ден, петък.

“Този следобяд представители на Неймар посетиха офисите на клуба и от името на футболиста преведоха 222 милиона евро като отплата за прекратяването на контракта сред двете страни. Барселона ще преведе цялата информация за осъществената интервенция на УЕФА, с цел да бъде разследван казусът ”, написа в формалното официално съобщение на уеб страницата на Барселона.

В Париж честват, като даже президентът на републиката Еманюел Макрон поздрави ПСЖ за грандиозната договорка и посочи, че с Неймар френската Лига 1 ще стане доста по-привлекателно място.

Comunicat del FC Barcelona sobre Neymar Jr https://t.co/RRfsK3ypop
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) August 3, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР