Най-горещият месец от годината ни е подготвил най-горещите любовни страсти.

...
Най-горещият месец от годината ни е подготвил най-горещите любовни страсти.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за месец АВГУСТ

Най-горещият месец от годината ни е подготвил най-горещите любовни пристрастености. За едни зодии месецът ще е изпълнен с нови вълнуващи изненади, а други ще би трябвало да се оправят с някои проблеми в персоналния живот. Август обаче ще донесе по мъничко благополучие за всяка зодия. Ето какво ви чака през месец август съгласно зодията:

Овен

Месец август ви е подготвил доста и най-различни провокации, някои от които са много приятни. Ще ви се наложи да избирате сред двама индивида, които имат сериозен интерес към вас. Любовният триъгълник, в който несъзнателно ще бъдете забъркани, ще ви накара да осъзнаете какво в действителност търсите в един човек. Тогава изборът ще бъде в действителност елементарен, а това, което следва след това ще ви направи същински щастливи от доста време насам.

Телец
Имате известни съмнения по отношение на връзката, в която се намирате. От известно време насам се замисляте дали сте с верния човек или всичко, което се случва е губене на време. Трябва да загърбите тези мрачни мисли и да претеглите всичко, което ви прави щастливи с това, което ви липсва. Ако щастието е повече, значи няма защо да се притеснявате. Няма идеални връзки, а такива, които ни вършат щастливи. За необвързаните месецът ще мине с няколко изненади, които чакате от доста време.

Близнаци
Искате нещата да се случват по-бързо, само че всичко в живота си има своето време. Не бързайте, а бъдете сигурни, че това, което би трябвало да се случи, ще се случи тъкмо, когато му пристигна времето. В средата на месеца ще получите самопризнание от непосредствен до вас човек, което ще ви накара да се замислите - имате ли усеща към този човек или страстта е подбудена от вниманието, което получавате. Помислете добре и в случай че си заслужава, дайте му късмет да се случи.

Рак

Ще имате някои незначителни проблеми във връзката си, само че не трябва да ги игнорирате. Поговорете с колегата си и изяснете кой какво желае от връзката, в която се намирате. Ако разминаванията ви са огромни, не правете взаимни отстъпки и потърсете по-добър за вас сътрудник. Необвързаните ще се радват на внимание от страна на другия пол, което може да прерасна във връзка, в случай че вярно изберете индивида, който най-вече наподобява на вас по душа.

Лъв
Всички Лъвове, които имат сериозна и задълбочена връзка, могат да чакат най-сетне тя да премине към идващия стадий. Дамите могат да се надяват на сантиментално лято предложение за брак, на което мъчно ще откажат. Мъжете с тази зодия би трябвало да се замислят дали половинките до тях не чакат заветния въпрос и дали не са подготвени за нещо по-сериозно. Имайте поради, че в случай че изпуснете момента, дамата до вас може да си намерения, че нямате съществени планове към нея и да се отдръпне от вас.
Дева
През месец август ще се радвате на ненадейно внимание от срещуположния пол. Няма да усетите по какъв начин ще ви завърти незабравима лятна приказка. Не се натъжавайте, в случай че приказката си остане единствено за лятото, тъй като в никакъв случай не знаете по кое време животът още веднъж ще ви срещне с този човек. Това прекарване ще се отрази добре на самочувствието ви, което напоследък е мощно намалено. Бъдете сигурни, че това е ненужно и сте прелестни хора, които просто би трябвало да почакат още мъничко за верния човек.

Везни
Не ви стига внимание от индивида, с който сте във връзка сега. Вместо да се сърдите и да вършиме проблем от това, просто споделете. Възможно е индивидът до вас изобщо да не се усеща, че прави нещо погрешно. Няма да повярвате на какви сантиментални жестове и изненади е подготвен той, тъй като би трябвало да знаете, че същински ви обича. Предложете сантиментален уикенд някъде наоколо и ще разпалите желанието му за романтика.

Скорпион
Търсите идеалният за вас сътрудник прекомерно дълго време и без да осъзнавате отблъсквате всички поради дребни дефекти и неналичия в характера. Не бъдете толкоз взискателни, не преценявайте нещата, а ги усещайте. Пуснете се по течението през август и в края на месеца ориста ще ви срещне с забавен човек. Не бързайте и си дайте време да го опозанете, преди да решите, че не е верният за вас. Ще се изненадате какъв брой общи неща ще откриете между тях.

Стрелец

Бъдете по-смели и в случай че желаете нещо, просто си го вземете. Месец август ще бъде изпълнен с завършения и би трябвало да се отдадете на всяко едно от тях. Бъдете смели, действайте импулсилно и при започване на септември лудостта ви ще ви се отплати с изненада, която не сте и очаквали. Прекарайте месец август незабравимо и до края на годината ще бъде все по този начин за вас.

Козирог

Прекалено несигурни сте в себе си и това доста ви пречи да продължите напред. Имате доста дълъг лист от чудесни качества, които би трябвало първо вие да оцените, преди близките да го създадат. Ще имате сериозен диалог в края на месеца, от който ще зависят доста неща във връзката ви. Не бъдете доста строги в условията си, с цел да не останете сами най-после.

Водолей

Най-романтичният месец от годината за вас. Толкова доста изненади ви чакат, толкоз приятни страсти и същинско благополучие, което заслужавате. Ще опитате някои нови неща, които толкоз ще ви харесат, че може да откриете ново занимание за себе си. Любовта е главното нещо, което ще владее мозъка и сърцето ви. Очаква ви най-хубавият август, който в миналото сте имали. Насладете му се без скрупули.

Риби

Време ви е за идната сериозна крачка във връзката, в която се намирате. Ако имате гадже - време е да заживеете дружно, в случай че към този момент живеете дружно - време е за годеж, в случай че към този момент сте сгодени - сватбата е идващото нещо, за което би трябвало да мислите... в случай че и това е минало, чака ви най-хубавата изненада в живота. За някои Риби изненадата може да е двойна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР