Най-горещият летен месец ще ни донесе и много горещи емоции.

...
Най-горещият летен месец ще ни донесе и много горещи емоции.
Коментари Харесай

Тези зодии да се готвят за страхотни новини и преживявания през август

Най-горещият летен месец ще ни донесе и доста горещи страсти. Зодиите ще има с какво да запомнят края на това лято.

Ето кои са зодиите, които ще получат страхотна вест до края на новия месец:

Близнаци

Ще ви се случат куп хубави неща, само че единствено едно от тях ще се откроява толкоз блестящо, че ще го запомните вечно. В фамилията ви ще се чуе новината, че ще се роди бебе. Не можем да знаем с акуратност дали става въпрос за вас или за някой различен член от фамилията, само че вие знаете най-добре къде шансът е по-голям. Най-хубавата вест, която ще получите тази година. Истинско благополучие.

Стрелец

Ще чуете нещо, което ще промени живота ви. И става въпрос за любовно самопризнание или от някого, с който сте имали връзка в предишното и доста желаете той да се върне назад при вас... или от настоящия ви сътрудник, с който сте сигурни, че желаете да продължите живота си. Сърцето ви ще се извърши с благополучие и трепети. За първи път от доста време насам ще изпитате спокойствието, от което по този начин обезверено се нуждаете.

Скорпион

Ще получите вест, която ще промени доста неща в живота ви. Повишение, за което не сте и мечтали, само че условия, за които може и да не сте подготвени. Трябва да знаете, че с по-високата и виновна позиция ще се наложи да живеете в различен град. Дали сте подготвени за тази стъпка или не? Сърцето ви ще ви подскаже, само че би трябвало да се вслушате в него, с цел да разберете кое е най-правилното решение за вас.

 

И още:

Вълшебен месец август за тази зодия: Всички порти ще бъдат отворе нея

Вероятно изгаряте от предпочитание да научите коя е тази зодия и дали това не сте вие. При все, че споделят, че всеки самичък гради своето благополучие, то не би трябвало да се подценява обстоятелството, че и звездите имат голяма роля в живота ни.

През този месец една зодия ще е извънредно щастлива. Всички порти ще бъдат отворени за нея, само че би трябвало да знае по какъв начин да го направи. За представителите на този зодиакален знак месец август ще мине под знака на романтиката, любовта и безгрижието.

Вероятно към този момент в действителност завиждате съществено и се питате дали не става въпрос за вашата зодия. Истината е, че всички тези екстри ще се случат на хората, родени под знака на Дева. Този знак се ръководи от планетата Юпитер, която е знак на благополучие, екзотика и забавление.

Това е и една от аргументите, заради които

Девите са постоянно подготвени за нови завършения и са с блестяща усмивка на уста. Тези хора знаят по какъв начин да си отворят всички порти. Няма затруднение, което да се изправи на пътя им и да е в положение да ги спре.

Деви, затворете очи и си пожелайте нещо. Месецът за вас ще е магически.

 

Ето и цялостен хороскоп за месеца:

astrostar.eu

Работата евентуално няма да бъде доста приемлива в последния летен месец. Факт е, че хороскопът за месец август споделя, че ще бъде доста мъчно да се поддържа вниманието.

 

 

Венера във Везни ще умножи силата от лятото. Благодарение на въздействието на тази планета ще обърнете огромно внимание на връзките и ще се постараете те да са хармонични. Само по този метод ще бъдете щастливи.През август, ще получите огромна доза досетливост, която ще бъде донесена от Слънцето, което минава през Лъв. Няма да имате проблем да поемате самодейност и отговорност. Това ще бъде оценено освен от половинката ви, само че и от началниците ви.

 

Вашите мисли ще се скитат в доста направления. Вие ще желаете да се насладите на месеците за отмора без паники с другите. Но би трябвало да помните мястото си. Звездите не са в устойчиво състояние и даже най-малката неточност може да даде нежелателен резултат. През август бъдете деликатни.

 
Овен
Август 2018г., ще бъде доста нееднозначен и несполучлив месец. Вероятно, доста от представителите на вашият знак този месец, ще бъдат в неприятен интервал, до каква степен да извършите проектите си и да отбраните правата си, няма да е елементарно. За да избегнете цялостен неуспех и да останете на повърхността, мощно се предлага да бъдете извънредно внимателни и да планирате всяка своя стъпка.

В този интервал, не би трябвало да бъдете прекомерно самоуверени и да пренебрегвате препоръките на приятелите си, в противоположен случай може скъпо да платите за подобен разкош. Също по този начин си коства да се грижите за парите си, а не да ги хвърляте напразно, както и да се въздържате от огромни покупки. В връзките, другарски или любовни, е значимо, да бъдете деликатни и тактични.

Любов и семейство

Вие непрекъснато се нуждаете от обич и този месец няма да е изключение. Представителите на вашият знак, ще бъдат в търсене на сърдечни усеща, обаче, евентуално Амур, ще прелети доста бързо и всички романи през този интервал, ще приключат също толкоз бързо. Ето за какво е целесъобразно, да пазите това което имате и да чакате за същинските, откровени усеща, които ще доведат до трайна връзка.

Тези който имат връзки отдавна или са в брак, също ще бъдат в неподходящо състояние. За да избегнете дългите кавги и спорове, е по-добре да заминете някъде. Пътуването и краткотрайната разлъка, ще бъдат от изгода за връзката ви. Да ви радват този месец, ще могат единствено децата и другите родственици.

Кариера и финанси

Ще съумеете да предотвратите неприятностите в бизнес сферата, в случай че се вслушвате в препоръките и не проявявате прекомерно самочувствие. На първо място, в този момент, не би трябвало да бъдете прекомерно разточителни. Трябва да сте предизвестени, че това може да докара до негативни последствия. Временно не правете огромни покупки, защото множеството от тях в последна сметка ще станат безсмислени.

Спестете пари, с цел да поддържате непоклатимост и убеденост в бъдещето. Също по този начин, се предлага този месец да изпълнявате ясно и абсолютно своите отговорности. Да желаете нарастване на заплатата или израстване в кариерата, август не е подобаващ месец, по-добре изчакайте, „ залегнете на дъното “ и не излизайте, до момента в който не пристигна подобаващият миг.

Здраве

Поради неприятностите на работното място и в персоналния живот, може да се депресирате, което не вещае добре. Въз основа на депресията, може да се обострят хронични болести и да се появят други проблеми свързани с нервната система. Препоръчително е в този интервал, да не слагате доста покрай сърцето си проблемите, пробвайте се, да се отпуснете и да мислите положително.

 
Телец
За представителите на зодия Телец, август 2018г.,ще е време за събиране на богатата годишна продукция. Дълго време преди този момент работехте интензивно и в този момент може умерено да се насладите на плодовете на вашият труд. Този месец, ще бъде креативен и плодотворен интервал. Тези, които са ангажирани в региона на изкуството, музата няма да ги остави и за момент, ще бъде време на големи хрумвания.

Представителите на вашият знак, ще могат да реализират забележителен триумф, в случай че разчитат на интуицията и вдъхновението си. Скоро ви чакат нови промени и доста усилена работа, тъй че през последния месец на лятото би трябвало да си починете и да се подготвите за идващия стадий от живота си.

Любов и семейство

Личният ви живот през август, ще се развива сполучливо. Въпреки това, би трябвало да сте предизвестени, че този интервал е неподходящ за нови запознанства от сантиментален темперамент. Прекалено огромен е шанса, да попаднете в мрежите на измамници и аферисти. Не бъдете прекомерно наивни и отворени към непознати хора, не придавайте огромно значение на връзката в мрежата. Необвързаните от вас, са подготвени за нова връзка и чакат същинската си обич, само че е малко евентуално в този миг да се случи съдбоносната среща. Бъдете търпеливи.

Тези, който имат непрекъсната връзка отдавна или са в брак, през този месец ще бъдат заобиколени от вниманието и грижите на обичания човек и околните. Може би понякога, ще бъдете раздразнени от прекомерната угриженост, само че си коства да си спомните, че по-този метод, околните хора показват своята обич към вас, тъй че няма защо да се сърдите.

Кариера и финанси

През август, вашите старания и усилия, ще бъдат оценени и възнаградени по достолепие. Възможно е от вас, да се заинтересуват други работодатели и да ви предложат нова и по-високоплатена работа. Обаче, в този миг не се предлага да взимате фрапантни решения, тъй като с изключение на финансовата страна на, също по този начин са значими и връзките с колектива и шефовете.

Ако сте сигурни, че вашето сегашно работно място е много надеждно, тогава за какво да рискувате. Скоро ще може да решите материалните си проблеми, с помощта на поддръжката на авторитетни лица. Като цяло, месецът ще бъде удобен, вие ще се опитате да внесете креативност в работния развой и да разнообразите всекидневието си.

Здраве

През август, не се чака нищо съществено да заплаши здравословното ви положение. Само краткосрочни простудни болести са вероятни, с които ще се справите, даже без да отидете на доктор. Ще бъдете в отлична форма, само че не забравяйте да заредите тялото си с витамини, тъй като в този интервал, източници на потребни субстанции има премного.

 
Близнаци
През август 2018 година представителите на зодия Близнаци, ще обобщят предния месец и ще консолидират резултатите. Ако по-рано сте съумели да завоювате високи позиции, пробвайте се да не ги предавате в този момент. Препоръчително е в този интервал, малко да забавите темпото и да се опитате да запазите това, което към този момент сте постигнали.

Сега може да продължите да се развивате, само че в малко по-различна посока. Обръщайте повече внимание, не на финансовата сфера, а на самообразованието и професионалното развиване. Като цяло, месецът ще бъде сполучлив и всеки от вас, ще може да направи още една крачка напред.

Любов и семейство

Личният ви живот през август, ще се развива по-малко бурно от нормално. Сега ще настъпи време на мъртвило и до известна степен, ще се охладите и уморите от възприятията. Струва си да се означи, че няма нищо извънредно в това, скоро всичко ще се върне към естественото и любовта ще избухне с нова актуализирана мощ.

За фамилните от вас, август ще бъде съразмерен и спокоен, това е добър интервал за подсилване на околните връзки с членовете на фамилията. Сега по-често ще прекарвате свободното си време вкъщи, а лекомислието и авантюризма на вашият знак, краткотрайно ще се изпарят. Може би за някои, този интервал, ще наподобява като време на застой, само че в реалност това е подсилване на постигнатите резултати.

Кариера и финанси

Нещата в работата ви през август, ще бъдат постоянни. Реализираните преди време финансови планове, ще стартират да дават първите си плодове. Ще имате също късмет, да си върнете остарели задължения, които сте отписали. Този интервал обаче, ще е несполучлив за нови инициативи, огромни вложения, както и за скъпи покупки. Препоръчително е през август, да се заемете със самообразование, както и да научите тънкостите на своята специалност и да укрепите достигнатите позиции.

Сега ще имате повече време за решение на остарели задания, с които не сте имали опция да се заемете през други интервали. Но би трябвало да сте предизвестени, че прекомерната словоохотливост, даже приказливост, може да докара до нежелани последствия. Ако не желаете да ви разискват зад тила, наблюдавайте какво и на кого казвате. Опитайте се, да не споделяте желанията и проектите си на непознати.

Здраве

През август, може да изпитвате някои проблеми с храносмилането. В този случай е належащо да преразгледате диетата си и да извършите някои корекции. Също по този начин обърнете внимание на положението на щитовидната жлеза, може да има нередности в нейното действие.

 
Рак
За множеството от представителите на зодия Рак, август 2018 година ще бъде безпристрастен месец. Този интервал няма да бъде богат на ярки, значими събития, провали, както и победи не се чакат. Много от представителите на вашият знак, през август ще бъдат заети с разрешаване на бизнес въпроси, както и със здравето си.

Препоръчва се в този момент, да не стартирате нови планове и да не променяте мястото си на работа. Въпреки известната непоклатимост, този месец ще бъде белязан от напрежение, тъй че, би трябвало да бъдете по-внимателни по отношение на финансите и връзките си с околните.

Любов и семейство

Август, ще бъде богат на нови запознанства и срещи. Представителите на зодия Рак, нормално изненадващо елементарно намират общ език с другите. Въпреки това, би трябвало да сте предизвестени, че новите връзки надали ще прераснат в освен това. През този интервал, няма да забелязвате очевидното и ще си създавате илюзии. Но все пак, ще имате опция да срещнете същинската си обич. Основното нещо е, да я забележите в серията от срещи и запознанства, които през август ще бъдат много.

Тези от вас, които отдавна са в непрекъсната връзка или в брак, в този момент ще стартират повече да ценят и почитат възприятията на своите близки. Това е интервал на преосмисляне, доста представители на вашият знак, ще трансформират своите цели към фамилията. Този месец, фамилията ще бъде вашият благонадежден гръб и вкъщи, ще може да намерите комфорт и разтуха.

Кариера и финанси

Краят на лятото в професионално отношение за вас, ще бъде под напрежение. Работата ще се усили доста, условията ще набъбнат, а заплатата на собствен ред може да наподобява недостойна за вас. Това може да ви насърчи, да мислите за смяна на работното място, само че ще е неточност да прибързате с подобен вид решение, тъй като това единствено ще утежни вашата обстановка. Да започнете нов бизнес в този момент също няма да е добре, по-добре отложите тази концепция за по-печеливш интервал.

Отношенията с сътрудници и сътрудници също може да не работят в този момент, изключително в случай че предишния месец сте си разрешили неудачна конспирация, по време на работа. В този случай може да забравите за опцията за кариерно развиване за известно време. Е, ще би трябвало да носите своя кръст и да бъдете виновни за дейностите си. Опитайте се, да не ескалирате ситуацията до краен лимит и скоро обстановката ще се поправи.

Здраве

През август, може да се сблъскате с проблеми със стомашно-чревния тракт, както и с кръвното. Най-вероятно болесттите този месец, ще бъдат провокирани от погрешно хранене и напрежение, както физическо, по този начин и прочувствено. Направете си избрани заключения и се пробвайте да сведете до най-малко въздействието на отрицателните фактори върху здравето си.

 
Лъв
За представителите на зодия Лъв, август 2018 година, ще бъде позитивен и динамичен месец. В този интервал, ще имате прекомерно доста задания, само че сигурно ще се справите с всичко и ще постигнете триумф. Може би, ви следва да се заемете с преустрояване на дома, решение на жилищни въпроси, както и споразумяване на незавършена работа.

Навсякъде, ще може да покажете своята умелост и креативност, които ще ви възвеличат в очите на другите, а за мнозина ще станете за образец. Много представители на вашият знак, ще се потопят в творчество. Може би геният на публицист, ще се разсъни във вас или ще започнете да бродирате картини. Всяко проявяване на вашето въображение, ще бъде утвърдено свише.

Любов и семейство.

В този месец, доста от вас, ще бъдат завладени от жадност за флиртове и свежи страсти. Не се изненадвайте, че в този момент ще бъдете мощно привлечени от представителите на противоположния пол и те ще провокират във вас мощни страсти. За необвързаните, това е доста добър знак, само че обвързаните представители на вашият зодиакален знак, би трябвало да бъдат по-внимателни и да не предизвикат втората си половинка към кавги.

Опитайте се, да усмирите своята пристрастеност, с цел да не извършите нещо неуместно. Препоръчително е в този момент, да насочите вниманието си към фамилията и децата. Последните, ще се нуждаят от особено внимание, вероятни са спорове въз основа на разнообразни отзиви по избрани въпроси. Докато бездетните двойки в този интервал, може да решат да изпитат възприятието на майчинството или бащинството.

Кариера и финанси

В професионален проект, ви чака огромна известност. Повечето представители на вашият знак, ще бъдат извънредно търсени сътрудници, затова пред вашите порти ще има цяла група от искащи да стартират съдействие с вас. Да направете верния избор, следва точно на вас. Обстоятелствата, ще ви дадат десетки благоприятни условия да покажете гения си като уредник и да обедините към себе си екип от експерти, сплотени от общи ползи.

Също този месец, ще бъде удобен за развиването на умения, придобиване на нови познания и квалификации. Ще сте в положение относително елементарно да усвоите непознат език, в случай че ви се наложи да вършиме бизнес пътувания в чужбина. Всички тези условия, ще ви оказват помощ за възстановяване на финансовото положение. Трябва също да се означи, че този месец ще бъде печеливш за вложения в недвижими парцели.

Здраве

През август, може да изострят хроничните болести, само че те надали ще провокират сериозна угриженост. Сега се предлага да се храните с по-малко мазни храни и да започнете да ходите на плуване или фитнес, с цел да поддържате тялото си в добра форма. Също по този начин, в случай че сте възнамерявали интервенция през този месец, я направете, единствено в случай че е безусловно нужна. Препоръчително е да отложите хирургическите интервенции за зимния интервал, защото през лятото има прекомерно огромна интензивност на микроби и бактерии.

 
Дева
Август 2018 година е подготвил за представителите на зодия Дева доста тествания, само че вие имате едно доста мощно оръжие и това е вашият сексапил и привлекателната ви персона. Благодарение на престижа и положителните си външни данни, ще може да разрешите всички проблеми. Препоръчително е, да не губите физическата и моралната си мощ на вятъра, а умерено да решавате проблемите, сега когато се появят.

Благоприятно за вашето въодушевление, ще бъде визитата на изложения, концерти, кино. Много от вас, евентуално в този месец, ще се увлекат от някакво изкуство и при предпочитание, може да постигнете отлични резултати.

Любов и семейство

Много от вас, които към момента не са обвързани в брак или не са в непрекъснати връзки, през август, ще имат задоволително шанс да срещнат някой, който са търсили през целия си живот. Но тези, които имат връзка отдавна, в този момент връзките им, ще бъдат тествани за мощ и може би не всички двойки, ще могат да запазят любовната си връзка.

За фамилните представители на вашият знак, този месец, изключително първата му половина, ще се окаже извънредно прочувствена. Вероятността за пораждане на кавги и спорове, даже по незначителни мотиви е огромна. Сега, ще би трябвало да положите всички старания, с цел да спасите връзката с колегата си и да възстановите прекъснатата естетика.

Кариера и финанси

В началото на август, е по-добре да се въздържате от огромни вложения. Първо, коства си да се погрижите за осъществяването на поетите по-рано отговорности, да върнете задълженията си, да решите всички настоящи въпроси и едвам тогава да продължите напред. Желателно е, да оставите дълготрайните финансови проблеми, за по-подходящо време. През този интервал, е по-добре да обърнете внимание на решаването на битовите проблеми, може би, ще е належащо да харчите повече пари за фамилни потребности.

Връзките с началниците, в този момент също няма да се образуват по най-оптимистичния метод, тъй че се предлага, краткотрайно да забравите за самодейностите. Отидете на отмора или се заемете със самоусъвършенстване на вашите професионални познания. До края на месеца, общественият ви живот, ще стане по-активен и ще може да се насладите на връзката с другите.

Здраве

През август, би трябвало да анализирате диетата си и да извършите някои корекции. Препоръчва се да консумирате по-малко пикантни, солени и мазни храни и повече сурови сезонни зеленчуци и плодове. Пречистете тялото си от нездравословните отрови и ще се почувствате доста по-добре. Също този месец е належащо да се откажете от усилени физически действия, тъй като в този момент те няма да донесат стремежи резултат.

 
Везни
След извънредно сполучливия юли, през август 2018 година, на представителите на зодия Везни им следва да слязат на земята. Този месец, ще има доста по-малко празненства и занимания, не постоянно, ще е допустимо да разчитате на шанса си и в този момент, ще би трябвало да се заемете още веднъж с работа. В този интервал си коства да контролирате вашите стремежи и упоритости, да приемете сегашното с признателност и да не се оплаквате от живота.

Ако не изпадате в меланхолия и се наслаждавате на живота, даже и ежедневните обстановки, ще ви донесат потребен опит. През август може да изпробвате силите си в творчеството, може би ще се заинтересувате от няколко посоки. Ако желаете професионално развиване, само че не може да постигнете задачата си, преквалифицирайте се или получете друго обучение.

Любов и семейство

Любовните връзки през август, ще се развиват сносно. Понякога няма да е елементарно, да държите страстите си под надзор и романтиката ще бъде нарушавана от прояви на ревнивост и разнообразни прищявки. Напрежението в връзките, скоро ще бъде сменено от естетика. Много от вас, ще изискат да създадат за своя обичан, нещо хубаво и ще го зарадват с разнообразни приятни изненади.

Обаче е целесъобразно, през август да изоставите сантименталните пътувания или да ги отложите за по-добро време. При фамилните двойки, ще доминира обич и съгласие. Дори в случай че има кавги, те ще бъдат незначителни и ще ви оказват помощ да опознаете обичаните си още по-добре. Децата на собствен ред, ще изискват повече внимание. Опитайте се, да ги разберете доколкото е допустимо и да ги подкрепите.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, би трябвало да бъдете по-внимателни и бдителни, тъй като съперниците могат да ви основат доста проблеми. Когато решавате комерчески въпроси, не разпространявайте желанията и задачите си. Също по този начин деликатно проверявайте входящата информация, има възможност някой да ви измами. В този интервал не е желателно да се подписват нови съществени контракти и да се вземат значими решения.

През втората половина на месеца, може да бъдете разсейвани от незначителните претенции и поръчения от сътрудници. Въпреки това, съвета е да не обръщате внимание на дребните неща и да хвърлите всичките си сили в осъществяването на заплануваните задания. По този метод, ще може да спечелите престиж измежду другите и да получите късмет за покачване. За реализиране на задачите, разчитайте на професионалния си опит, умения и гледайте на нещата реалистично.

Здраве

Здравето през август, може да ви попречи при осъществяване на проектите. Сега са вероятни проблеми с кожата, зрението и стомаха и най-вероятно множеството болести, ще бъдат свързани с нервната ви система. Опитайте се да намерите главната причина за болестта и едвам по-късно започнете неговото лекуване.

 
Скорпион
През август 2018 година, представителите на зодия Скорпион, ще бъдат на върха на своята интензивност. Сега, ще почувствате напредък на силата и силата си, само че този месец няма да бъде елементарен и ще се наложи да дадете всичко от себе си. Трябва да мобилизирате всичките си мощни страни и качества, и тогава ще имате действителен късмет за триумф.

Също по този начин през този интервал, може да се нуждаете от застъпничество. Ако е допустимо, правете нови запознанства, търсете хора, които ще могат да повлияят позитивно на живота ви. До края на месеца се предлага да намалите интензивността си и по някакъв метод да извършите равносметка на този интервал. Напълно да се посветите на кариерата не си коства, не забравяйте за фамилията.

Любов и семейство

Краят на лятото, ще бъде месецът на любовта, за чувствените и буйни Скорпиони. Отношенията, основани през август, даже в случай че не продължат задоволително дълго, във всеки случай ще оставят най-позитивни и ярки мемоари. Тези в непрекъснати връзки отдавна, в този месец, могат да разчитат на естетика във връзката. Представителите на зодиакален знак Скорпион, ще бъдат настроени за сантиментално и незабравимо взаимоотношение със своя обичан човек.

Ако към момента не сте обвързани, тогава август месец е съвършен за такава стъпка, ще ви се отдаде да придвижите връзката си на ново равнище. Вероятно, към края на месеца, персоналният ви живот, може да остане на назад във времето, заради тежкото натоварване на работното място. Все отново, ще имате късмет да измененията обстановката, като извършите малко пътешестване и промените ситуацията.

Кариера и финанси

Август, ще бъде добър месец за вас, по повод осъществяване на проектите ви. По това време, ще съумеете да се доберете до триумфа, с помощта на личните си старания. Ако употребявате удобната композиция от условия или предвидите верния миг, ще може да покажете всичките си качества и да завоювате престиж измежду другите. До края на месеца, може да получите нови, печеливши оферти за съдействие.

Не се опасявайте да вземете самодейността в свои ръце, отговорно подхождайте към всяка задача и тогава шефовете и сътрудниците ви, ще оценят вашите старания. Също по този начин би трябвало да сте предизвестени, че си коства деликатно да обмисляте всичко, преди да вземете значимо решение. От финансова позиция, август ще бъде печеливш. Сега ще може да си позволите доста неща и не би трябвало да се ограничавате по никакъв метод.

Здраве

Здравето ви през август, няма да бъде застрашено, в случай че деянията обикновени грижи. Препоръчва се, да не злоупотребявате с алкохол, да следвате разпоредбите на пътя и да не стоите на директна слънчева светлина прекомерно дълго. В останалите случаи, може да се отпуснете и да не се страхувате от разнообразни болести.

 
Стрелец
През август 2018 година, представителите на зодия Стрелец, сами ще бъдат ковачи на тяхното благополучие. Сега зависи от вас да решите, по какъв начин ще се развие ориста ви. Ще контролирате изцяло живота си и в последна сметка ще разберете, че всичко може да постигнете независимо, без ничия поддръжка.

Позицията на планетите, ще способства за развиването на характерността и независимостта ви. За представители на вашият зодиакален знак, идва интервал, когато всяка задача ще бъде по-силите ви. Късметът ще ви съпътства във всичко и персоналните умения ще ви оказват помощ да постигнете непоклатимост във финансите и връзките с околните.

Любов и семейство

Много от вас, през август, ги чака сантиментално запознанство. Вероятно вашият фаворит, ще се окаже човек с висок обществен статус. Съвета е, да се огледате към вас, търсете хора, които са ангажирани в областта на властта или бизнеса, може би в такива кръгове ще може да намерите втората си половинка. Дори да не се образуват любовни връзки, взаимоотношенията, основани в този месец, ще ви бъдат потребни за в бъдеще.

Емоциите, ще доминират при фамилните и които са в непрекъснати връзки отдавна. Тези, които са достигнали високо равнище в кариерата, може да нямат задоволително време за персонален живот, което безспорно ще провокира стихия от отвращение от страна на околните и обичания човек. Ще би трябвало да намерите баланс и да се опитате да отделяте време освен за работата си, само че и за фамилията и втората си половинка.

Кариера и финанси

През август, доста от вас, ще могат да стигнат доста напред в кариерата и да получат покачване или нарастване на заплатата. Ако смятате, че заслужавате повече, не се опасявайте да го подсказвате на вашите началници. Упоритият ви труд, през предходния интервал, ще ви се отплати многократно, по тази причина този месец е допустимо да намалите малко темпът на работа. Няма да спечелите всички пари в този свят, само че статусът за вашият знак е доста по-голям.

По отношение на финансите, август ще бъде постоянен. Не се тормозете, в случай че в средата на месеца печеливша бизнес договорка, бъде взета от някой различен, въпреки всичко ще имате доста благоприятни условия. Има възможност в края на месеца да получите атрактивно предложение за печеливша инвестиция, само че има предизвестие, би трябвало деликатно да проверявате всички документи, защото рискът от машинация е висок.

Здраве

Здравословното ви положение през август, няма да провокира терзание. Но е целесъобразно, да се научите да намирате баланс, сред работното си място и свободното време, защото непрекъснатата дейна активност може да докара до отмалялост и даже нервно напрежение. Излизайте навън и по-често ходете на разходка.

 
Козирог
В последния месец на лятото доста от представителите на зодия Козирог, ще са склонни да усложняват живота си. Дори най-очевидните неща, ще будят във вас съмнение. Както в работата, по този начин и в фамилията, да се договаря с вас, ще бъде просто невероятно и повода за това, ще е недоверието ви към всички в близост.

Ще проверявате всяка информация, за машинация или шикалкавене. Бъдете деликатни, това държание може да наподобява като параноя, което на собствен ред доста ще подкопае вашата известност в очите на роднините и сътрудниците. В резултат на това, в действителност може да се сблъскате с злословия и интриги зад тила си.

Любов и семейство

В любовната сфера, ще би трябвало да се смирите с обстоятелството, че постоянно, ще ви правят оценка и съпоставят. Все отново, едно нещо се схваща дали е по-добро, като се съпостави и вие би трябвало да приемете това. Покажете най-хубавата си страна, докажете на колегата си, че не е сбъркал в избора си и няма да има какво да ви тормози. За необвързаните представители на вашият зодиакален знак, е целесъобразно в този момент да работят върху характера си, с цел да реализиран ответни усеща, от обекта на тяхната благосклонност.

Кандидатите за сърцето ви, ще бъдат доста, само че вниманието ви ще бъде ориентирано единствено към един от тях. Самоусъвършенствайте се и ще получите това, което желаете. Семейните от вас, ще бъдат прекомерно взискателни и съществени към околните си. Трябва да се научите да ограничавате отрицателните си страсти, да цените и почитате фамилията си и тогава, може би, ще съумеете да избегнете обилни проблеми.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, ще се изисква от вас, усвояването и развиването на нови познания и умения. Доколко сполучливи и финансово обезпечени ще бъдете, зависи от това какъв брой бързо, ще се научите да управлявате новото техническо съоръжение, индустриалните способи или компютърните стратегии. Ако предишния месец, не сте свършили нищо, тогава в този интервал ви чака мъчно време.

Като се имат поради тези фактори, се предлага да не подценявате ролята на модерните технологии в работата си. Успешни през август, ще бъдат груповите планове, само че е малко евентуално управителната роля, да бъде дадена на вас. Независимо от това, не подценявайте присъединяване си в такава работа, защото вероятността за приемане на добра облага е огромна.

Здраве

През август би трябвало да бъдете деликатни, в случай че ходите на отмора. Сега тялото ви ще бъде изключително сензитивно и ще реагира на разнообразни алергени и слънчево лъчение. Препоръчва се също по този начин да избягвате тежкото физическо натоварване, защото рискът от пострадване на мускулите и сухожилията е огромен.

 
Водолей
Август 2018 година, за представителите на зодия Водолей, ще се отличава напрегнато и несъгласия. Основното нещо за този интервал е, да внимавате да не си навредите по-някакъв метод. Да държите страстите си под надзор, в този момент ще бъде извънредно мъчно и всевъзможни препоръки и учения ще ви предизвикват единствено неспокойствие.

Вероятно доста от вас ще желаят промени, само че това, което ще желаете, ще бъде мъчно да обясните даже на себе си. Може би ще се заемете със своя имидж, решавайки да извършите фрапантна смяна в него. Въпреки това, няма да получите стремежи резултат и предстоящо задоволство, а фрапантните промени единствено ще ви разочароват.

Любов и семейство

В края на лятото доста от вас, може да бъдат привлечени към обновяване на остарели и прекратени връзки. Дори в случай че съумеете да го извършите, би трябвало да сте предизвестени, че възможностите за продължителна връзка са нищожни. Трябва да се научите да сдържате своите мимолетни импулси, да задушавате необяснимото привличане в зародиш и едвам по-късно, ще имате опция да избегнете неприятностите и да станете по-силни духом.

Тези които са в непрекъсната връзка отдавна, в този момент може да се сблъскат с неприятности. Този месец, ще бъде мъчно за сътрудниците да намерят общ език, има опция и за появяването на голословна ревнивост. Не е целесъобразно да стартирате ремонт на жилището през август, по-добре преживейте този интервал безшумно и умерено, заобикаляйки конфликтните обстановки. Опитайте в този момент, по-малко да контролирате всичко и всички към вас, не усложнявайте живота на себе си и другите.

Кариера и финанси

Нещата в работата ви, няма да се развиват по този начин, както бихте желали. През първата половина на август, има висока възможност, да се скарате с всичките си сътрудници или подчинени. По това време, на представителите на вашият знак, ще им бъде извънредно мъчно да бъдат търпеливи и приветливи.

Може би ще желаете непосредствено в очите, да кажете на някой, всичко което мислите за него, макар че най-вероятно вашето мнение няма да бъде обективно. За да избегнете негативните последствия, би трябвало повече да си почивате или напряко да си вземете отпуска. Отидете на някое слънчево място или прекарайте свободното си време, по този начин както от дълго време мечтаете.

Здраве

През август, ще имате късмет, изцяло да се оттеглите от делата си и да се погрижите за себе си, за външния тип и здравето. Сега са потребни разнообразни процедури за възобновяване на виталните сили и релаксация. Въпреки това, избягвайте несъразмерната физическа интензивност, не злоупотребявайте с алкохола и от време на време отхвърляйте да посещавате шумни празненства.

 
Риби
Август 2018г., ще бъде един добър месец за ново начало. Представителите на зодия Риби, ще могат да изпълнят множеството от плановете, планувани за този интервал. Въпреки че, ще бъдете склонни, сами да усложнявате личния си живот, поставяйки си прекомерно строги рамки и къси периоди. Съвета е, да не бързате и да вършите работата си премислено и акуратно.

По този метод, сполучливо ще се справите с всички работни задания. Заслужава си да се означи, че за доста от вас духовното развиване и моралните полезности, ще са на напред във времето. Това е доста доблестен ентусиазъм, само че не бъдете прекомерно наивни, с цел да не попаднете в мрежата на сектанти.

Любов и семейство

Необвързаните представители на вашият знак, които понастоящем търсят втората си половинка, би трябвало да извърнат внимание на сътрудниците си на работа. През август, събитията ще облагодетелстват завързването на длъжностен разказ и има възможност тези връзки да продължат задоволително дълго. Ако имате непрекъсната връзка отдавна, в този момент би трябвало да прекарвате повече време с обичания си. По-голямата претовареност на работното място и превозване на свободното време единствено с другари, могат доста да обиден атмосферата във връзката.

Помислете за взаимна почивка с втората си половинка или в случай че не сте се събрали, започнете да живеете дружно. Семейните представители на вашият знак, ги чакат доста фамилни проблеми. Наистина няма да може да си починете, даже ваканцията ви, евентуално ще прекарате на вилата или заети с възпитанието на децата. Близките ви хора, също ще изискват внимание, което изобщо може да ви докара до нервозен срив.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, не би трябвало да разчитате на поддръжката на своите началници. Всичко, от вашите молби, до вашите оферти, няма да бъдат чути този месец. Но вие може изцяло да разчитате на разбирането и помощта от сътрудниците. Сега би трябвало да се подготвите за усърдна и дълга работа, тъй като няма да е допустимо да постигнете триумф бързо и елементарно.

Изпълнителността и целеустремеността, ще създадат вярното усещане на другите и ще ви оказват помощ да създадете солидна основа за бъдещи победи. Този месец ви чакат нови планове, доста нови срещи, в този момент ще имате опция да реализирате това което сте възнамерявали отдавна. По отношение на финансите, август ще ви зарадва с нарастване на приходите. Особено сполучливи от материална позиция, ще бъдат тези, които са ангажирани в региона на творчеството или образованието.

Здраве

Специална заплаха за здравето ви през август, не се чака. Единственото нещо за което би трябвало да внимавате е, положението на кожата си – наблюдавайте я деликатно, почиствайте и навлажнявайте, с цел да избегнете негативни прояви. По-възрастните е добре, по-често да излизат навън и да се разхождат.

 

Източник: www.astrostar.eu
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР