Най-горещата тема от седмицата – неочакваната визита на украинския президент

...
Най-горещата тема от седмицата – неочакваната визита на украинския президент
Коментари Харесай

Георги Марков: 30-годишното Американско господство в света приключи

Най-горещата тематика от седмицата – непредвидената аудиенция на украинския президент и отзвукът от нея разяснява конституционалистът Георги Марков.

- Посещението на Зеленски предизвика трогване в демократичната общественост, по какъв начин ще коментирате това, господин Марков?

- Като чувство, познато от руските времена. Посрещахме на Цариградско шосе Хрушчов, Брежнев. Чакахме с часове с шапки от вестник, че нямаше и шапки. Сега НПО-та на Сорос не изкараха посрещачи. Попречили са очевидно ограниченията за сигурност.

Имаше възторжени неолиберални послания. Най-ме впечатли Миро Севлиески. Голям другар, който в края на март 1996 година в хотел Бо Риваж, Женева предложих на Царя, дружно с Кошлука, че Величеството избори не беше правил. Спас Русев беше на обяда.

Като отличен географ Мирко рече: Посещението посочило на СВЕТА, ЧЕ съдебномедицинска експертиза НА СТРАНАТА НА ДОБРОТО.

Истината обаче е, че 80 ОТ СВЕТА НЕ Е С ДОБРОТО.

Нито една от страните на Шанхайската организация и БРИКС не поддържат американската прокси война в Украйна и не са против Русия. Става дума за великански като население и стопанска система страни като Китай и Индия, които оправиха военни взаимни учения. И още: Иран, Пакистан, Целият Арабски свят отпред с Египет и Саудитска Арабия, Латинска Америка отпред с Бразилия, Африка отпред с Южна Африка. И още страни като Казахстан, Беларус, Азербайджан и прочие С общо население над 4 милиарда.

И двама доста значими играчи: Турция и Израел. Американската ръководеща върхушка не може да в профил Ердоган и Натаняху. С две думи Русия и Китай сътвориха грамаден полюс, надхвърлящ в пъти по мощ Варшавския контракт и Съвет за икономическа взаимопомощ.

30-годишното Американско владичество в света завърши. Това е истината.

- Как ще коментирате реакцията на родните евродепутати в Брюксел?

- На политическия неолиберален тепих се е развихрило едно депесарче на име Кючук. Цяло геополитическо есе е написал и с право. Той е огромен брюкселски шеф. Шеф на Соросоидната партия АЛДЕ. В нея баш фигурата е Макрон - президентът на Франция, при който в страната  стартира гражданската война. А и Движение за права и свободи не бе неразрешена като етническа партия от Конституционен съд заради мощния американски напън. Няма кой по-добре от мен да знае. 6 съдии гласоподаваха за възбрана, 5 срещу.

Та в това героично есе Кючук на всеослушание пледира за приемането на Украйна в НАТО: СТИГА съдебномедицинска експертиза ЛЪГАЛИ УКРАИНЦИТЕ. ОТ 1994 И 2008 ГИ ЛЪЖЕМ, ЧЕ ЩЕ ГИ  ПРИЕМЕМ В НАТО. КОЯ Е РУСИЯ ДА НАЛАГА ВЕТО.

Това изказване на Кюук ни върна в дебата дали българите са дебили, издигнат от проф. Христов.

Дали украинците са желали да влязат в НАТО, е значителен въпрос. Ако бяха от самото начало желали, НЯМАШЕ ДА ИМА МАЙДАН 2014. ТОГАВА БЕ СВАЛЕНА ЧРЕЗ ПУЧ ЗАКОННАТА УКРАИНСКА ВЛАСТ. ГЛАВНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ СА СОРОС И ДЕСЕТКИТЕ МУ ВИСОКОПЛАТЕНИ Неправителствени организации, ВИЦЕПРЕЗИДЕНТЪТ БАЙДЪН, ЧИЙТО СИН ВЗЕ ЗЛАТНА СЛУЖБА В УКРАЙНА, ВИКТОРИЯ НЮЛАНД, КОЯТО КАЗА МАЙНАТА МУ НА Европейски Съюз, ПОСЛАННИКЪТ НА Съединени американски щати ДЖЕФРИ ПАЙЕТ. И СИ ЕН ЕН. НА ПОМОЩ ИДВА СААКАШВИЛИ, ГРУЗИНСКИ СНАЙПЕРИСТИ, КОИТО УБИВАХА ЕДНОВРЕМЕННО ПРОТЕСТИРАЩИ И ПОЛИЦАИ.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ИЗЛЪГАНА БЕ РУСИЯ И ПО-ТОЧНО НАИВНИТЕ ГОРБАЧОВ И ШЕВАРНАДЗЕ. ЗАПАДЪТ ПУБЛИЧНО ИЗМАМИ РУСНАЦИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА съдебна експертиза РАЗШИРЯВА НА ЗАПАД, ЗА ДА ИЗТЕГЛЯТ 300 00О ВОЙНИЦИ ОТ Германска демократична република И съдебна експертиза СЛУЧИ ВЕЛИКОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА ГЕРМАНИЯ ОТ ВЕЛИКИЯ КАНЦЛЕР ХЕЛМУТ КОЛ. Всички, които 1990 се занимавахме с политика, си спомняме срещите на Геншер с Шеварнадзе във Вишеград и срещата 4 плюс две в Москва.

- Посещението на Зеленски беше закъсняло. Прави са нашенските неолиберални, че отговорен за това е Радев. Бяхме под президентско ръководство поради изборите до дупка, които предсказах цели 10 месеца. Позицията на Радев за неизпращане оръжие за Украйна е добре известна, а той от военно дело схваща.

- Ако би трябвало да търсим аналог в разминаването сред президент и държавно управление по тематиката Украйна, най-ярко е разминаването сред президента Миланович и премиера Пленкович в Хърватска. Така ще стане и Словакия септември, тъй като Фицо ще се върне на бял кон като министър председател и ще е контра на демократичната президентка. Нешо повече: той съобщи, че ще следва политиката на Орбан, който апропо има 97% поддръжка на унгарците против глобите.

Важно е дали директно определеният за втори мандат президент Радев има поддръжката на множеството българи. Ами даже демократичната социология не го отхвърля.

- Парламентът одобри решение за влизане на Украйна в НАТО. Понеже договорът за НАТО не го позволява, до момента в който трае войната, нашенските депутати го одобриха под отлагателно изискване: като свърши войната!

- Кога ще свърши, никой не може да каже. Може да се проточи и като виетнамската...

Едно е несъмнено съгласно мен. Украйна няма да е към този момент същата. Тя ще е със изгубени територии. Страна на черните забрадки за жал... Кандидатът на Демократическата партия в Съединени американски щати Роберт Кенеди младши  сподели, че убитите единствено военнослужещи са 350 000. А това бе  преди 2 месеца.

Моята прогноза е, че след войната, когато и да свърши, президентът няма да се споделя Зеленски, а самата, Украйна няма да желае да влиза в НАТО. Това натовско упражнение след Майдана 2014 й струваше прекомерно доста.

- Как ще коментирате заявката на Зеленски, че " Европа е в честен крах "?

- ЕВРОПА Е В МОРАЛЕН УПАДЪК КАЗА, ЗЕЛЕНСКИ И Е ПРАВ. Третият пол, Джендър идеологията, свалените гащи пред Америка, са неща, които Де Гол, Кол, Митеран и други велики политици не биха позволили.

И най-лошото! Ислямизацията на Западна Европа, пролятата християнска кръв и Гражданската война във Франция, Белгия и Швейцария са факт. Да не приказваме за свирепата неолиберална цензура надминала годините на Перестройката при комунизма.

- ОТКРИТА ВОЙНА ПОИСКА ЗЕЛЕНСКИ НА ПЪТ ЗА СОФИЯ. Каза го в Молдова, другото вика е окупация.

- ЗАПАДЪТ НИКОГА НЯМА ДА ВОДИ ОТКРИТА ВОЙНА С РУСИЯ. Зеленски не знае, тъй като е млад. Точно преди 30 години Сорос написа фамозното есе: " Проблемът да унищожим Русия е, че западните общества не желаят да виждат децата си в ковчези ". Затова, вика, би трябвало да разтеглим НАТО на Изток. Да гинат нашите деца, което и става в Украйна.

Гледам потресаващи подиуми по унгарската телевизия: Майки припадат, съпруги си СКУБЯТ КОСИТЕ... НАСИЛСТВЕНАТА МОБИЛИЗАЦИЯ Е ФАКТ. Иначе Си Ен Ен, БТВ и Нова от дълго време, за са пратили камери да забележим онлайн с каква еуфория отиват украинците на фронта са се бият до  последния..

Ето и от България никой не отива доброволец на фронта, даже и МАГАРЕВ.

- Какво да вършим с Черно море. Министър сподели майната му на Монтрьо. Да си гледа джаз фестивала. Военни кораби желае индивидът та да избяга и рибата, с изключение на туристите. А варненци и бургазлии живеят в стрес.

- Както и да се чете Споразумението от Монтрьо и в обратна посока, едно е ясно. Турция командва входа. Да не дразним Ердоган, ЩЕ НИ ПУСНЕ НЯКОЛКО ПОРЦИИ МИГРАНТИ И Е СВЪРШЕНО С ШЕНГЕН. А И РЮТЕ ПАДНА, И КРАВИТЕ И ФЕРМЕРИТЕ В ХОЛАНДИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. С ТЯХ ЩЕ ГОВОРИМ.

- Истерическо ли бе визитата на Зеленски, както настояват неолибералните мислители.

- Посещението БЕШЕ ИСТОРИЧЕСКО.. Търговско отделение ЗАВИНАГИ И ЗА ВЕКОВЕ СЛАГА КРАЯ НА ДРУЖБА ОТ ВЕКОВЕ - ТАЗИ С РУСИЯ НАРОД.

За жал той ни е освободил, а не ние него. Току-виж Русия скапе Санстефанския контракт и Ердоган султан смени Радев...

Членството ни в НАТО няма опция за националната ни сигурност съгласно мен.

Все отново натовското болшинство е 2/3 от 1/3. дали своят вот за този парламент. ОБЩЕСТВЕНАТА ПОДКРЕПА ЗА ТОВА Народно събрание Е НАЙ-НИСКА ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД. Затова съществени решения не трябва да се вземат, с цел да угодим на началници. Още повече ЗА ЧЛЕНСТВО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО ВСЕ ПАК РЕФЕРЕНДУМ НЯМАШЕ. ВСЕ БЯФАМЕ ОТ ГЛАСА НАРОДЕН И БОЖИ. ЗАТОВА съдебна експертиза ДОКАРАХМЕ ДО ТУК - разнебитена страна.

- Зеленски си отиде. Какво следва от това?

- ВРЕМЕ Е ДА ДОЙДЕ ТРЪМП. ЗА ДА ЧУЕМ, ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА Е ЛУДОСТ И ТОЙ ИСКА ДА Я СПРЕ.

ДА ЧУЕМ, ЧЕ БАЙДЪН НОСИ ВИНА ЗА НЕЯ, КАКТО И ЗА ТАЗИ В СЪРБИЯ 1999, В КОЯТО ЗАГИНАХА И ДЕЦА, А МИРОТВОРЕЦЪТ ТРЪМП съдебна експертиза ИЗВИНИ НА СРЪБСКИЯ НАРОД.

За сведение Първият дебат за президента в границите на Републиканската партия е на 23 август. Тръмп води на Де,Сантис с 56 на 22. Колкото повече каузи му водят, толкоз повече рейтинг и пари набира. Три пъти повече от същия интервал на изборите 2016 година

ИМА ДВЕ АМЕРИКИ. АЗ СЪМ ЗА ТАЗИ НА ТРЪМП - НЕ НА ВОЙНИТЕ, ЦВЕТНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ, НЕЗАКОННАТА ИМИГРАЦИЯ, ТРЕТИЯ ПОЛ И ДЖЕНДЪРИЗМА. ДА НА МИРА, ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ, НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ, ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ.

В обстойно изявление по Ройтерс, Тръмп настроя за това Съединени американски щати да посредничи за мир и то в този момент, не изключвайки опцията Украйна са се раздели с някои територии.

Бог да пази Доналд Тръмп, последната вяра в света за мир!

ПОХОД ЗА МИР:  Предвид това, че  Походът за мир и суверенитет се провежда с два лъча, з а тези, на които ще бъде мъчно и надалеч да отидат пред Министерство на външните работи, Ви каним отново  пред пилоните на НДК на 9 юли от 18.00 часа на „ Сбор за мир, срещу въвличането на България във война “. Двата лъча ще се слеят пред Народното събрание. https://pogled.info/bulgarski/sbor-za-Mir-protiv-vavlichaneto-na-otechestvoto-ni-vav-voina.158038?fbclid=IwAR2zebbOgMwqjReb5L_EJStf0OTEubNPWMfikLjkksoFiv08l8x0iQCFzzs

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР