Най-горещата Мис Плеймейт, Моника Валериева, разби на парчета сър­цата на

...
Най-горещата Мис Плеймейт, Моника Валериева, разби на парчета сър­цата на
Коментари Харесай

Моника Валериева иска бебе

Най-горещата Мис Плеймейт, Моника Валериева, разруши на части сър­цата на всичките си хлътна­ли фенове.

Секси брюнетката показа шокиращо разобличаване за себе си и фамилния живот, а имен­но, че е подготвена да направи идната стъпка в него.

Както постоянно прави, Моника от­дели част от заетото си еже­дневие особено да дава отговор на въпросите на почитателите в мрежите, само че един от тях сътвори абсолю­тен възторг. Анони­мен почитател попита моделката за какво не й върви във връзките и по какъв начин в никакъв случай не се стига до деца. Отговорът на Валериева развълнува всички ни:

„ Е, по какъв начин не ми върви? Сам го казваш, постоянно дълги връзки! Иначе, детето ще пристигна, когато е писано, значимото е, че към този момент желая “.

През годините доста пъти бе спекулирано за бременността на Моника, само че всякога плеймейтката разбиваше слуховете и отри­чаше детенцето. „ Последните два месеца медиите ме забременихте два пъти, само че не съм бременна! Мисля, че съм дебела... “, на­писа тя след следващия слух, само че към този момент самата тя е подготвена за май­чинството.

Любовният репертоар на манекенката не е по никакъв начин непретенциозен и готовността й да забременее подсказва за сериозна поло­винка в живота й. След драма­тичната раз­дяла на Моника с попфолк артиста Меди мъ­жът до нея е в цялостна неизвест­ност, само че сексбомбата не би се спряла на който и да е. Бога­таши, бизнес­мени и секссимволи топлят леглото на дупничанката и сегашният й избор сигурно е върхът!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР