Най-горещата кметица в България — Таня Иванова, има връзка с

Най-горещата кметица в България — Таня Иванова, има връзка с ...

Най-яката бг кметица залюби моторист.Най-горещата кметица в България — Таня Иванова, има връзка с моторист. За новото си гадже се похвалила самата тя, твърди Хот Арена.

Любовната история между управницата на столичното село Владая и мотоциклетиста Асен Лилов започнала през лятото на 2017. Първите месеци брюнетката дискретно криеше отношенията им, но накрая го показа пред света.

Само преди година социалните мрежи избухнаха с провокативни снимки на кметицата, докато се забавлява. Тогава хубавата Таня бе определена за най-горещата кметица.

В момента двамата с Асен не спират да показват любовта си един към друг, а пилотът редовно я изненадва с мили жестове и разходки из чужбина.

Таня дори придружава Лилов на европейския шампионат по мотоциклетизъм в Серес — Гърция, където не пропуска да се щракне с мотора му. Двамата не спират да демонстрират чувствата си и да споделят лични моменти в мрежата.

След скандала, който преживя миналата година заради провокативни снимки в мрежата, Таня Иванова се покри. Напоследък обаче не пропуска случай да сподели кадър с любимия си, особено от участие на Преслава.

Не е тайна, че двете са близки приятелки и след като приключи с кметските дела, Таня не пропуска да се отбие на участие на приятелката си. „Това каква музика харесвам и как се забавлявам извън работата си, няма никакво отношение към кметските ми задължения.”, бе категорична от самото начало младата жена, след критиките за нощните си подвизи в мрежата.

Източник: marica.bg