Най-горещата фенка на Хърватия Ивана Кнол още не се е

...
Най-горещата фенка на Хърватия Ивана Кнол още не се е
Коментари Харесай

Ивана Кнол усилено търси билет за финала, но удря на камък

Най-горещата фенка на Хърватия Ивана Кнол още не се е сбогувала с Катар и Световното. То може да се назова сполучливо за нея, освен за „ ватрените “, които стигнаха до бронза след триумф с 2:1 над Мароко. 

Инфлуенсърът доби изключителна известност по време на Мондиала, като една от най-колоритните последователки. Тя към този момент има 3.1 милиона почитатели в обществената мрежа Инстаграм, като прибавяше приблизително по 300 000 дневно. Сега брюнетката търси билет за финала сред Аржентина и Франция и към момента единствено минути преди старта на мача не е ясно дали е намерила.

„ Хората, които ме харесват по целия свят са почти колкото цялото население на Хърватия. Световното състезание беше ужасно за мен и към този момент е към края си “, сподели Ивана преди дребния край сред „ карираните “ и „ атласките лъвове “.

Ивана показа стори, в което пита почитателите си дали някой от тях има билет за финала на Световното състезание, само че към момента не е споделила стори от стадиона, тъй че най-вероятно няма да го гледа онлайн. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР