Най-голямото таекуондо събитие за 2019г. сериите Гран При, стартираха в

...
Най-голямото таекуондо събитие за 2019г. сериите Гран При, стартираха в
Коментари Харесай

Стартира Гран При София 2019, Слави Бинев с ръководен пост

Най-голямото таекуондо събитие за 2019г. сериите Гран При, стартираха в София. Столцата ни е хазаин на третия кръг от международните серии, като среща тук си вършат най-хубавите 32-ма спортисти във всяка една олимпийска категория. Общо 256 таекуондисти, измежду които са доста олимпийски, международни и европейски първенци се включиха в конкуренцията, която се организира в зала "EFE " на хотел Маринела.

Пет български състезатели стартираха през първия ден на шампионата. Владимир Далаклиев реализира победа в първата си среща, само че за жалост във втората трябваше да се изправи против водача в международната раглиста и международен първенец Лий Де Хун от Южна Корея. Влади игра почтено, само че класата на неговия съперник си пролича на доджанга. Останалите наши представители отстъпиха в първите си борби, само че сигурно натрупаха опит, които ще им е необходим.

България обаче записа сериозна победа на друго равнище. Председателят на БФТ и първи вицепрезидент на WT Europe Слави Бинев бе определен за член на Управителния съвет на международната таекуондо централа КУКИОН. Това се случва за първи път, а Слави Бинев става първият европеец, който заема сходен пост в КУКИОН. Лично президентът на World Taekwondo доктор Чо поздрави господин Бинев за високоия пост, който към този момент заема.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР